AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Başkent Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Trabzon’a geldi. Çebi, havalimanında partililer tarafından yoğun kalabalık ve çiçeklerle karşılanırken rehavete kapılmadan 31 Mart’a kadar sahalarda olacaklarını söyledi. Çebi daha sonra Atatürk Alanı’ndan toplanan partililer ve AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın ile Kahramanmaraş Caddesi ve Uzunsokak’ta yürüyüş gerçekleştirerek gövde gösterisi yaptı.

Başkan Kaya, İskenderpaşa esnafını ziyaret etti Başkan Kaya, İskenderpaşa esnafını ziyaret etti

A05Ba1B4 16D3 4Be8 Abfa 52279D759B8E

SAAT NE OLURSA OLSUN
BU COŞKU YAŞANIR

Çebi yaptığı açıklamada, “Ortahisar ilçe Başkanı olarak Ankara’da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızla, değerli büyüklerimizle, partimizin Genel Başkan Yardımcıları ile, milletvekillerimizle istişarelerde bulunduk, taleplerini ve dualarını aldık. Ardından şehrime döndüm. Gecenin bu saatinde bizi yoğun ilgi karşılayan Ortahisarlı vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. AK Parti’nin farkı bu, saat ne olursa olsun hiç farketmez bu coşku yaşanır.” dedi.

I M G 0258

BİZİM DAVAMIZ 
SEN BEN DAVASI DEĞİLDİR

Çebi açıklamalarına şöyle devam etti: “Bizim davamız sen ben devası değildir, Recep Tayyip Erdoğan davasıdır. Dolayısıyla biz 31 Mart seçimlerinde sadece Ortahisar için değil, sadece Trabzon için değil, Şam için, Kudüs için, Gazze için, bütün mazlum ve İslam coğrafyası için seferberlik ilan etmiş bulunuyoruz. Bütün teşkilatlarımızla beraber inşallah yeni destanlar yazacağız. Tarihe yeni notlar düşeceğiz. Gazamız mübarek olsun.”

I M G 0262

TEŞKİLATIMIZIN
ENERJİSİ YERİNDE

“Bütün teşkilat mensuplarımızın enerjisi yerinde, biz sandıkların efendisiyiz. Sandıkların zaferi AK Parti’den sorulur. Biz davamızın ve partimizin emrettiği hangi görev olursa olsun emir telakki ederiz ve en güzel şekilde yapmaya çalışırız. Ortahisar İlçe Başkanı olarak bugün sahadayım ve 31 Mart seçimlerinde sandığı diğer partilere dar etmek için çalışacağım. Bu ülkenin mili birliğine kast edenlere, terör örgütlerine selam gönderenlere, İHA’ya, SİHA’ya bela okuyanlara sandığı dar edeceğiz. Trabzon bu sandıkları her zaman güçlü tutmuştur. 31 Mart’ta da Ortahisar teşkilatının gücünün sandığa zafer olarak yansıdığına hep beraber şahit olacağız.”

I M G 0235

Fbe73989 5059 43B9 A85A 3285B70Ea658I M G 0259I M G 0260I M G 0264

Editör: Haber Merkezi