Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Halk Ekmek büfesini hizmete açtı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Halk Ekmek büfesini hizmete açtı

Trabzon’da yapımı devam eden Trabzon Şehir Hastanesi, AK Parti Trabzon heyeti tarafından incelemelerde bulunulmak amacıyla ziyaret edildi.

I M G 7222

AK Parti Trabzon Milletvekili, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu'nun katılımları ile yapımı devam eden Trabzon Şehir Hastahanesinde brifing, şantiye incelemesi yapıldı.

I M G 7225
AK Parti heyetinden Trabzon Şehir Hastanesi inşaatında inceleme! Tamamlanacağı tarih açıklandı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“Trabzon Şehir Hastanesi şantiye alanındayız şu anda. Arkamızda gördüğünüz Trabzon Şehir Hastanesi Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olacak tamamlandığı zaman. İnşallah önümüzdeki yıl tamamlayıp Trabzon'un ve Karadeniz'in Türkiye'nin hizmetine sunacağız. Dört başı mamur bütün alanlarının olduğu dünyanın en modern hastanelerinden bir tanesini inşa ediyoruz Trabzon'da. Çok yoğun bir çalışma var. 500'ün üzerinde çalışanıyla birlikte çok yoğun bir çaba var. İnşallah önümüzdeki yıl biterek çok güzel hizmetler ve sağlıklı bir Trabzon için önemli bir katkı olacak Trabzon'umuza, şehrimize.


Milletvekillerimiz, il başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımızla beraber ekip halinde Trabzon'un sorunlarını masaya yatırıyoruz. Trabzon'un daha da gelişmesi, büyümesi ve bir cazibe merkezi olmak için önemli planlamalarımız var, devam eden işlerimiz var. İnşallah bunlar bittiğinde Trabzon Türkiye'nin parlayan yıldızı olmaya devam edecek.

I M G 7221

GÜNEY ÇEVRE YOLU

Tabii ki bu önemli sağlık yatırımımızın yanında diğer sektörlerde de Trabzon'da önemli çalışmalar var. Özellikle Trabzon'u çok yakından takip ettiği ve önemli ihtiyaçlarından biri olan Güney Çevre Yolu’nda da önemli çalışmalar var. Güney Çevre Yolu, Akçaabat’a girmeden başlayıp Arsin çıkışından Araklı girişinde kadar sürecek 44 kilometrelik yolun 36 kilometresi tünel olarak projelendirilmişti. Şimdi Akçaabat tarafında birinci etabında yoğun bir çalışma var. Takiplerimiz devam ediyor. Aynı şekilde Kanuni Bulvarı'nı geçtiğimiz aylarda Boztepe tünelleriyle Çukurçayır'a bağlamıştık. Şimdi de Çukurçayır’dan Değirmendere üzerinden sahil yoluna bağlamak için de çalışmamız devam ediyor. Bunun gibi karayolu alanında Trabzon genelinde çok önemli çalışmalar var. Düzköy yolu Pulathane Bulvarı’ndan Of-Çaykara yolu, Santa yolu gibi onlarca projemizde de onlarca çalışmamız bir taraftan devam ediyor.

I M G 7223

TURİZM SEZONU

Turizm sezonu da bir taraftan canlanmaya başladı. Özellikle Trabzon’a gelen turistlerin burada rahat, huzurlu bir şekilde tatillerini yapması ve tekrar Trabzon’u tercih etmeleri için de üzerine düşen önemli görevler var. Bunları yerine getirmek için hem bilinçlendirme çalışmaları bir taraftan hem de hizmet kalitesinin artırılması açısından da hem bakanlığımız hem Büyükşehir Belediyemiz hem valiliğimiz tarafından ilimizin en önemli konularının en başında gelmekte. İnşallah bu duyarlılığı tüm Trabzonlular, tüm sektörler göstererek buraya gelen misafirlerin buradan memnun ayrılması ve burayı tekrar tercih etmeleri, Trabzon’a gelen turistlerin daha uzun süre kalmaları, daha fazla para harcamaları ve daha çok huzur bulmaları için de yapmamız gerekenler var. Bunlar da önemli konularımızın başında.

AK Parti heyetinden Trabzon Şehir Hastanesi inşaatında inceleme! Tamamlanacağı tarih açıklandı

TRABZON HAVALİMANI

Trabzon Havalimanımızın geçici olarak yeni havalimanından önce mevcut kapasitesinin genişletilmesi ve dış hatlar terminalindeki ilave üniteler, CIP binasının yapımı da hızlıca sürüyor. İnşallah önümüzdeki günlerde sayın bakanımızla birlikte burada açılış yapıp CIP binasını ve dış hatlar binasına yaptığımız ilavelerin de açılışlarını yapacağız. Yeni havalimanımızın planlamaları da diğer taraftan devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanımız, İl Başkanımız ve tüm Milletvekillerimiz ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızda yaptığımız toplantılarda şehrimizi ilgilendiren, özellikle Değirmendere, sanayi sitesinin taşınması için de önemli çalışmalar var. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız bu işi özellikle takip ediyor. Biz de Ankara’da bakanlık düzeyinde desteklerimizi veriyoruz.

Şehrimizi ilgilendiren başka konular da var. Bunlar da inşallah önümüzdeki günlerde şehrimizi ve hemşerilerimizi aydınlatacağız. Bir taraftan da hizmetlerimizi faaliyete almak için de yoğun gündemimiz olacak inşallah.

"TRABZON, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AÇISINDAN TÜRKİYE'DE BİRİNCİ OLARAK ÇIKTI"

Biz Trabzon genelinde seçimlerde önemli bir başarı elde ettik. Tabii ki bu başarının yanında olumsuz geçen, istemediğimiz bazı ilçelerimizi de sonuçlar aldı ama Trabzon, Büyükşehir Belediyesi açısından yüzde 51,5 ile Türkiye genelinde birinci olarak çıkmıştır. Tabii ki seçimin sonuçlarını da bir taraftan değerlendiriyoruz. Siyasi bir ekip olarak buradan alacağımız dersler ve şehrimize daha çok hizmet etmek, vatandaşımızın gönlünü daha çok kazanmak için neler yapabiliriz? Onun da çabası içerisindeyiz. Dün şehrimizin doğu tarafındaki tüm ilçelerindeki belediye başkanlarımızı tebrik ederek ilçelerimizdeki, şehrimizdeki eksikleri konuştuk. Bugün de inşallah batı tarafındaki ilçelerimizdeki belediye başkanlarımızla birlikte yine şehrimizle ilgili değerlendirmeler yapacağız. Trabzon’dan bir ekip halinde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK kadrolarla inşallah çok daha güzel günlere hep birlikte gideceğiz. Derdimiz Trabzon. Trabzon’un derdi hepimizin derdi. İnşallah çok güzel günleri hep beraber yaşayacağız.”

Editör: Serpil Yazıcı