Şırnak'ta askeri araç devrildi! 2 asker şehit oldu, yaralılar var Şırnak'ta askeri araç devrildi! 2 asker şehit oldu, yaralılar var



AK Parti Araklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Halil, Belediye Başkanı Recep Çebi’nin eşi Hacer Çebi’ye kadın kolları ile birlikte çalışmalara katılıp destek olduğu için çiçek takdim ederek teşekkür ederek yaptığı konuşmada; ”Araklı Belediye Başkanımız Recep Çebi tüm çalışmalarımız ve sorunlarımızda bizlere hep destek olup yardımcı olmuştur. Belediye Başkanımızın bu tutumu sayesinde kadın kolları olarak bizler daha özverili ve motive çalışıyoruz. Sayın Başkanımıza bu tutumundan ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın yanı sıra kıymetli eşi Hacer hanımında bizlere çok desteği olmuştur. Mahalle mahalle, kapı kapı bizle dolaşarak çalışmalarımıza omuz vermiştir. Ona da çok teşekkür ediyoruz. Kadın kollarımızın her bir üyesine de teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” dedi.

IMG_9040-1IMG_9039-1IMG_9041

Belediye Başkanı Recep Çebi kadın kollarının ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu söyleyerek; ”Kadın kollarımız bizim en önemli yapı taşlarımızdan biridir. Yorulmadan, bıkmadan kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına kendilerini adamışlardır. Onların bu özverili çalışmalarını kolaylaştırmak ve motive etmek adına elimizden gelen tüm desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi