AK Parti Muğla Milletvekili ve Trabzon Koordinatörü Kadem Mete, “Trabzon’da dershanede okudum. Rizeliyim ama, Trabzonsporluyum.. Ailem içerisinde de büyük kongre delegesi olan ağabeyim ve yeğenlerim var. Aynı yörenin insanlarıyız. Burayı iyi bildiğim için Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Bakanımız görevlendirdi” dedi. 
 Adil Karaismailoğlu: "Seçim korkumuz yok."
 IMG_6835-1
TRABZON’DA SEÇİM KORKUMUZ YOK


Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı,

bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, seçim sürecinde yoğun bir çalışma ortaya koyduklarını ifade ederek, “önümüz de yakın zamanda yerel seçimlerimiz var. Orada kenetlenerek büyük zaferle üstesinden geleceğiz. Trabzon’da seçim korkumuz yok. 

Trabzon’un gücünü ve yapabileceklerini hissettirmemiz gerekiyor. O yüzden yine birlik ve beraberlik içinde teşkilatlarımız, belediyelerimiz kenetlenecek vatandaşlarımıza gidip oyunu isteyeceğiz. Vatandaşımızın bize olan güveni hizmet olarak geri dönecektir. 

Ücret dengesizlikleri, enflasyon, ekonomik zorluklar hep gündemimizde. Dünyanın en büyük afetiyle ilgileniyoruz, bir taraftan yatırım yapıyoruz. Yılların eksikliklerini 21 yılda tamamladık. 

“Doğalgazı bulduk ama faydasını görmedik” diyorlar. Önümüzdeki 30 yıl içinde bunun 500 milyar dolarlık faydası olacak. Oradan çıkarıp evlerimize ulaşması için yatırım yapıyoruz. 
Petrolü bulduk ve müthiş rezerv var. O petrolün oradan çıkarılması için 300 kuyu açmanız lazım. Bunun yatırımını yapmanız gerekiyor ve yapılıyor. 

BEŞİKDÜZÜ VE YOMRA AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞMALI 


Bunları yaparken çalışan işçimize ve memurumuza olağanüstü artışlar verdik. Bunu gözardı etmeyelim. Kırgın olan bazı emeklilerimiz nedeniyle bu artışlar gündem olmuyor. Emeklilerimiz de rahat ettireceğiz. Onların kırgınlığını da ortadan kaldıracağız. 

Özellikle Beşikdüzü ve Yomra'yı mutlaka AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmamız lazım. 

Seçim döneminde söylediklerimizin hepsi hafızamızda. Hepsinin takipçisiyiz. Gerek Ulaştırma, Sağlık, Çevre ve Şehircilik Bakanlıklarında şehrimizde ilgili ne gerekiyorsa hepsinin takipçisiyiz. 

Son 2 ay içinde Trabzon genelinde 150 bin ton asfalt döktük. Bu da devem edecek diğer yatırımlarımız da devam edecek.” Dedi

IMG_6791-1IMG_6783-1IMG_6799IMG_6830IMG_6774IMG_6832-1IMG_6837-1IMG_6836-1

Editör: Muharrem Altıntaş