Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da Zorlu Grand otelde basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Bakan Karaismailoğlu'nun basın toplantısına Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu,Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,Ak Parti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Haydar Revi ve parti yöneticileri katıldı 

IMG_5620

Adil Karaismailoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"ZİGANA TÜNELİ İLE GÜMÜŞHANELİLER TRABZON'A ALIŞVERİŞE GELİYOR"

Şehir Hastanesi 5 yıldızlı otel konforunda hizmete girecek. Şubat 2025 adına planlamalarımızı yaptık.

Şehrimizde turizm en önemli sektörlerden biri oldu. Planlı şekilde nasıl büyütürüz diye hesabını yapacağız. Havalimanı inşaatına yakında başlayacağız. Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak inşallah.

IMG_5610
Güney Çevre Yolu temelini attık. Yapımını da takip edip kısa sürede bitireceğiz. Kanuni Bulvarı maliyeti ve şehir içinde geçmesi sebebiyle özel bir proje.

Zigana Avrupa'da 1, dünyada 3. en büyük tünel. İçinden geçenler gururla geçiyor. Biz de gurur duyuyoruz. Kendi mühendis ve işçilerimizin çalıştığı tamamen yerli ve milli proje. Bunu kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Gümüşhaneliler şu anda Trabzon'a alışverişe geliyor. Trabzon'dan da yaz boyu buraya ziyaretler olacak. Ak Parti 21 yıldır eser ve hizmet siyaseti yapıyor.

"ÖNÜMÜZDEKİ 100 YILI PLANLIYORUZ"

Bundan 200-300 yıl sonra da Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası görünecek bu işlerde. Bunlar çok kıymetli şeyler. Vatandaşlarımızın görmediği bir ayrıntı var. Maliyeti yüksek olan projelerde finansal yönetimler önemlidir. Yıllar önce Bolu Dağı bitirilemiyordu. Yabancı mühendislere mahkümdular. Finansal olarak karşılığı da yoktu. 17 yıl sürdü. Boşa giden maliyetler... Son 20 yılda büyük başarılar elde ediyoruz. Şimdi sonraki 100 yılı planlıyoruz. Bu hedefler doğrultusunda Türkiye lider ülke olacaktır.


Bir tarafta Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideri var. Diğer tarafta da hayatta başarısı ve vizyonu olmayan bir aday var. Belediyeleriyle insanlara zulüm çektiren bir aday var. Türkiye düşmanlarıyla ortak hareket eden, makamları pazarlık edenlerle mücadele ediyoruz. Pazar günü seçim çok daha büyük farkla tamamlanacaktır. Aydınlık geleceğe Türkiye kulaç atmaya başlayacaktır.

"SÖZ VERDİĞİMİZİ YAPTIK, BUNDAN SONRA DA YAPACAĞIZ"

Şehrimize özel bir önem gösteriyoruz. Hayatın kolaylaşması ve üretimin artması için planlar yaptık. Bunların doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek. Söz verdiğimizi yaptık, bundan sonra da yapacağız.


1 Mayıs'ta Güney Çevre Yolu'nun temelini atıp bırakmadık. Takip ediyoruz. Aynı şekilde diğer projelere de devam ediyoruz. Türkiye'nin her yerinde böyle. Ak Parti kadroları böyledir. Ak Parti hayalleri gerçeğe çeviren bir kadrodur.

Editör: Muharrem Altıntaş