Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı karşılaşma öncesi açıklamalarında, “Recep Uçar ile 11 yıllık geçmişimiz var. Her şeyden önce iyi bir insan ve çok iyi bir hoca. Türk futboluna kazandırılması çok önemli. Organizasyon hocası bunu görebiliyoruz. 5 maçtır kaybetmiyorlar. Benim de burada 5.maçım ve 3 galibiyet 2 beraberlik aldık. Bir organizasyon yapıyoruz. Aynı zamanda da oyunu geliştirmeye çalışıyoruz. Bunun için hem maç kazanmak hem zirveye yakın olmak hem de oyun ve oyuncuyu net görebilmek ve devre arası ile sezon sonu için planlama yapıyoruz.

Maç öncesi iki takım arasında dostluk yemeği!
Maç öncesi iki takım arasında dostluk yemeği!
5 maçın tamamını da  kazanabilirdik. Daha iyisini yapabilmek için zorluyoruz. Kayserispor bir organizasyon takımı, konu başlıkları, rakip arkası koşuları ve duran toplarda etki olma özellikleri var. Aynı zamanda geçişleri var. Biz de buna karşı nasıl baskı yaparız ve hücumda nasıl pozisyon alacağımıza çalıştık. Her şeyimiz zihnimizde hazır. Trabzonspor’un nasıl bir yol haritasına çıkacağını oyuncuları görebilmek ve dokunabilmek amacımız. Recep hocaya bugün hariç başarılar diliyorum. Gönlüm kalbim onunla” ifadelerini kullandı.

DEVRE ARASI VE SEZON SONU PLANLAMASI

Abdullah Avcı öğrencilerle bir araya geldi Abdullah Avcı öğrencilerle bir araya geldi

İlk 11 tercihi ile ilgili soruyu yanıtlayan Abdullah Avcı, “Hangi ilk 11 ile çıkarırsak çıkaralım sorgulanıyor. Bunu kulüpte çalışan bile belki sorguluyordur. Bir şey planlıyoruz ama her oyuncuyu görmemiz lazım. Bakasetas çok önemli bir oyuncu ama belki yarın başka bir oyuncu oynamayacak. Bir şeyleri daha net görebilmek ve planlama yapabilmek için bunları görebilmek gerekiyor. Doğru bir zaman ve fırsat var. Katkıları ve büyük oyunculuğunu değiştiremeyiz. Yarın bir gün Pepe, Abdülkadir, Edin Visca, Onuachu ve Pepe için de geçerli bir durum. Bir şeyi daha iyi yapabilmek, devre arası ve sezon sonunu planlayabilmek için yarışırken çalışıyoruz” dedi.

IMG_1918-3

Editör: Haber Merkezi