Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU’nun talimatları doğrultusunda kentin dört bir yanında adeta seferberlik ilan ettik. Başkan ZORLUOĞLU’nun direktifleri doğrultusunda şehrin içme suyu ve kanalizasyon bakımından tüm sorunlarının acilen tespit ve çözümü için kolları sıvayan TİSKİ Genel Müdürümüz Ali TEKATAŞ, sorunları muhataplarından, yerinde dinleyerek çözüm üretiyor. 
GRUP YOLU İNCELENDİ 
Bu kapsamda Çarşıbaşı ve Vakfıkebir’de incelemelerde bulunan Genel Müdürümüz Ali TEKATAŞ, beraberindeki TİSKİ Genel Müdür Yardımcıları ve daire başkanlarıyla birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin NUHOĞLU'nu da makamında ziyaret eden TİSKİ kurmaylarımız, ilçenin en önemli sorunlarından biri olan Yavuz Grup Yolu’nda yapılması planlanan kanalizasyon hattı projesinde incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilileri ile de görüşen Genel Müdürümüz Ali TEKATAŞ, yapılan tüm çalışmaların titizlikle takipçisi olacaklarını söyledi. 
TEKATAŞ: TAM TAKIM SAHADAYIZ 
Vakfıkebir’e bağlı Ballı Mahallesi’nde bulunan arıtma tesisimizde de incelemelerde bulunan Genel Müdürümüz, daha sonra bölgede bulunan özel bir balık çiftliğindeki sorunları işyeri sahibinden dinledi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU’nun talimatları doğrultusunda sürekli sahada olacaklarını belirten Genel Müdürümüz Ali TEKATAŞ, “Şehrin içme suyu ve altyapı sorunlarını en acil şekilde çözmek için tam takım sahadayız. Tüm ekiplerimizle şehrin her noktasına dokunacağız” dedi.