''BENİM RENGİMİ FARK ET''
Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com  

Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Yomra İlçe Kadın Kollarının, 'Engelliler Haftası' dolayısıyla Yomra Vilayetler Hizmet Birliği Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulunda düzenlediği 'Benim rengimi fark et' adlı program muhteşem katılım ile gerçekleşti.
Trabzon Yomra Vilayetler Hizmet Hizmet Birliği Özel Eğitim uygulama Merkezi Okulu Öğrencileri ile güzel bir gün geçiren Partililer ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi,Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, İlçe Kadın Kollarının katıldığı etkinlikte Özel Eğitim Okulu Öğrencileri ile güzel ve anlamlı bir gün geçirdiler . 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu,Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu,Yomra Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gül Alhas birer konuşma yaptı.   Özel Eğitim Öğrencilerine Hediyeler dağıtıldı ,Yemekler yendi,Çocuklar Gösteriler yaptı, Halk Oyunları gösterileri yapıldı. 
BAHAR AYVAZOĞLU
Programda emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ederken bu özel öğrencilerimizle sabırla, şefkatle ve saygıyla ilgilenen ailelerine ve eğitimcilerimize en içten duygularımla şükranlarımı sunuyorum.