• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
22°

Akçaabat Belediyesi Haberleri

Akçaabat Belediyesi haberleri ve güncel Akçaabat Belediyesi gelişmeleri, Akçaabat Belediyesi ile ilgili tüm video, Akçaabat Belediyesi fotoğrafları ve Akçaabat Belediyesi haberleri Trabzonhaber24 sitemizde


KÜLTÜR-SANAT

Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 32’ncisi düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali, coşku ve eğlence ile devam ediyor.

KÜLTÜR-SANAT

Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 32’ncisi düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali kapsamında, geleneksel Hıdırnebi Yayla Şenliği yapıldı.

KÜLTÜR-SANAT

Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali’nin bu yıl 32’ncisi düzenlenecek.

KÜLTÜR-SANAT

Akçaabat Belediyesi Sanat Akademisi piyano, keman ve bağlama kursu kursiyerleri açık havada muhteşem bir konsere imza attılar.

GÜNDEM

Akçaabat Belediyesi bünyesinde açılan tüm kültürel ve sanatsal kursların tek çatı altında toplandığı Akçaabat belediyesi Sanat Akademisi Resim Kursu kursiyerleri...

GÜNDEM

Akçaabatlı vatandaşlardan para isteyen istismarcılara, Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri göz açtırmıyor.

BÖLGESEL

Akçaabat Belediyesi, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda şehir merkezinde bulunan bazı cami tuvaletlerini ücretsiz yaptı.

Akçaabat Belediyesi, şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmak ve birlikteliği sağlamak özellikle şehrin tanıtımına katkı yapmak amacıyla, iki uluslararası...

SPOR

Akçaabat Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen Liseler arası Futbol Turnuvası, final...

GÜNDEM

Akçaabat Belediyesi, çevre temizliği duyarlılığı oluşturmak isteyen Trabzon Üniversitesi öğrencilerine tam destek veriyor.

SİYASET

Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Kaymakamlığı’nın organizesinde Akçaabat Atatürk Parkında Ramazan Bayramı vesilesiyle geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı.

GÜNDEM

Akçaabat Belediyesi tarafından Yaylacık Sahilinde yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı, şekilleniyor.