Mardin Yeşilli Kaymakamı Ömer Bilgin'den Yetim Çocuklara Trabzon Tatili 

Mardin Yeşilli İlçesi kaymakamı Trabzon Sürmeneli Ömer Bilgin “Yalnız Değilsiniz” projesi kapsamında yüze yakın yetim çocuğuna Trabzon gezisi hediye etti.

MARDİNLİ 100 ÇOCUK DENİZLE BULUŞTU

Trabzon'da yeni arkadaşlar edindiler, doğa yürüyüşü yaptılar, eğlendiler.. Mardin’in Yeşilli ilçesinden gelen yüze yakın yetim öğrenci çocuklarımız “Yalnız Değilsiniz” projesi kapsamında Trabzon’da 4 gün boyunca misafir oldular. Yeşilli kaymakamı  Sürmeneli hemşerimiz Ömer Bilgin’in desteği ile gerçekleşen etkinlikte çocuklar ve öğretmenler gönüllerince eğlenme fırsatı bulacaklar. Kaymakam Bilgin çocukların inanılmaz mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

KAYMAKAM ÖMER BİLGİN ; KARDEŞLİĞİMİZ PEKİŞİYOR

“İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun himayesinde sürdürülen Güneydoğu ile Karadeniz arasında kurulan kardeşlik köprüleri gönül dostluklarının pekişmesi noktasın da bu tür etkinlikler çok anlamlı ve değerli. Bizlere bu anlamda her zaman destek olan kardeşlik projeleri koordinatörü değerli Ahmet Külekçi’ye de teşekkür ediyorum. Çok önemli emeği ve katkıları var. Bu anlamlı buluşmalar mutlak suretle devam etmeli. Bizler üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz”