BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ÇAMBURNU TERSANESİNE YOL

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sürmene Çamburnu Tersane sahasındaki planlı yolun yapımına başladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilmekte olan çalışma kapsamında yolun oluşturulması ve altyapı çalışmalarına devam ediliyor. Yapım çalışmalarının iki hafta sonra tamamlanarak yolun hizmete açılması planlanıyor.
HEYELAN YOL YENİLENDİ 
Öte yandan Sürmene’nin Birlik Mahallesi’nde aşırı kar yağışı nedeniyle meydana gelen heyelan sonucu kopmaların yaşandığı yolda yaklaşık 3 bin ton kaya kullanılarak gerçekleştirilen tahkimat çalışması tamamlandı. Tahkimat çalışmasının ardından dolgu yenileme ve asfalt kaplama çalışması da icra edilen yol yeniden ulaşıma açıldı.

Ayrıca Sürmene Aşağıovalı Mercanlı Mahallesindeki Yolun İslah edilmesi çalışması başarılı bir şekilde yapılarak Mahalle halkının duaları alındı. 
SORUNLARIMIZI ÇÖZÜYORUZ 
Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülmekte olan yol çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuzun her noktasında çalışmalarımız var. Bu konuda adeta seferberlik ilan etmiş durumdayız. Çalışmalarımızı kısa sürede sonuçlandırıyoruz ve hemen ardından planımızda bulunan diğer çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu şekilde sorunlarımızı bir bir ortadan kaldırıyoruz” dedi.