TRABZON AK PARTİ MİLLET VEKİLİ AYDIN BIYIKLIOĞLU'NDAN TRABZON'A HİZMET YAPILMADI DİYENLERE SERT AÇIKLAMA

AK Parti Trabzon Milletvekili Pof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Trabzon’a bir şey yapılmadı diyenlere Trabzon 30 Mart’ta yüzde 60 tokadı ile cevap verdi. Arkasından 10 Ağustos seçimlerinde yüzde 71’le tokadını vurdu. Bundan sonra tokat daha şiddetli olacak” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon ve Türkiye gündemi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, önemli konlara değindi. Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, “AK Parti’nin davası bu milletin davasıdır. İnanın ki son 200 yıldır bu millet bu noktaya ilk defa geldi. Geldiği seviyede şu anda, bundan sonra da çok şeyler yaşayacağız. Bunun sebebi şudur. Bir terör problemini çözmeye kalktınız, arkasında ki 28 ülke 28 türlü tezgah kurdu.  Önceden para alan emir alır felsefesini sürekli uygulayarak, bu milletin boynunu yere serpmeye çalışanlar şimdi o güçleri ellerinden gidince başka tezgahlar kurmaya başladılar. Dünya toplansa, bu millete ne kadar tuzak kurarsa kursun bir daha bu millete en ufak şey yapamayacaklar. Sarsıntı olabilir ama bu millet yoluna devam edecektir. Önümüzde ki zaman diliminde bu millet ekonomik olarak da çok güçlenecek. Şu anda lütufların kapıları açılmaya başladı ama biraz daha var. Arkasından dünyada dört maddeyi sağlayan beş tane ülke vardır. Dünyanın bütün işleri bunlardan soruluyor. Şimdi siz o sınıfa girmeye kalktınız, tezgah üstüne tezgah, oyun üstüne oyun, kumpas ütününe kumpas” dedi.

Kumpasların önünde daha önce kimsenin duramadığına değinen Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, şöyle devam etti: “Türkiye maalesef yapılan bu hareketlerin karşısında daha önce hiç kimse duramadı. Mutlaka o ülkeyi karıştırdılar ve istediği şartları oluşturdular. Milletimiz artık, oynanan oyunların arka planını görüyor ve AK Parti’ye güveniyor. AK Parti sağlam adımlarla ortaya koyduğu prensiplerle bu milletin geleceğini inşa ediyor. Bu yüzden dolayı kamu oyu oyarında AK Parti yüzde 50. Hakkı nedir, hakkı tüm Türkiye’de yüzde 60’dır. Bizler üstümüze düşen görevini tam yapabilirsek Türkiye’de yüzde 75’dir. Bu milletin özünden süzülen AK Parti’nin sırta asla yere düşürülemeyecek. Bu millet geçmişte ki tarihinde bütün dünyada ki hak adalet noktasında ki saygınlığını bütün dünya ‘Evet Haklısın’ diyerek, bir daha tasdik edecek. Yıllar yılı gelişen bu milletin geleceğini onaran düzenleyen planlayan bir jenerasyon şu anda devleti yönetme noktasındadır.  Dolayısı ile AK Parti kadrolarının karşısına kim çıkarsa çıksın mağlubiyeti tatmaktan başka çözümleri yoktur. Son zamanlarda Trabzon üzerinde bile yapılan bir takım konuşmalar var. ‘Projeler durdu.’ Hangi proje durdu. Of’tan Şalpazarı’na kadar hangi proje durdu hepsi yürüyor. Birisi ‘nüfus azalıyor’ diyor. İnsan biraz güncel bakar. Geçen sene ki nüfus 757 bin iken 766 bini geçmiş. Yapılan projelere bakın. 61 proje idi, 84 projeye ulaştı. Olmayana bakıp da hiçbir şey yok diyen yapılanları görmeyen kördür, onların kulakları sağırdır. Görmeyenlerin gözüne dizine dursun. Bari hakkı teslim et.  Şu memlekette ki bir tek Kanuni Bulvarı’na bakın. Trabzon muhalefetten birinin elinde osaydı, Trabzon, tam 7 sene, şu Trabzon Belediyesi’nin kazanımları tamamen oraya yatırılacaktı. Öyle bir proje. çalışanlarına maaş vermek yok. 207 milyon lira idi, geçen seneki Trabzon Belediyesi’nin bütçesi. Tam 7 sene böyle bir Trabzon kendi başına yapmaya kalksa 7 senede yapabilirdi. Ama çalışanlarına hiçbir ücret dağıtmayacak. AK Parti ne yaptı.  2011lerde başladı. Bölge müdürümüz, 2016’da Kanuni Bulvarı bitecek diyor. AK Parti Trabzo’a hizmet ediyor, Türkiye’ye hizmet ediyor. Bizim hizmetlerimizi anlatmamız lazım. Kendilerimiz dahi yapılan hizmetleri anlatmazsak, bu muhalefetin ‘hiçbir yapmıyo’ söylemi sizlerin hizmetlerini söker atar. Bilgi ile donanmamız lazım. Yapılan tüm hizmetleri, anlatmamız lazım. Vatandaşımız bunu anladığı için yüzde 50 odur. Muhalefettekilerin iktidara gelme gibi bir derdi yok.  Onlara da sormuşlar, onlara oy verenler bile ‘AK Parti bu ülkeyi yönetsin, bunlar çalışıyor’ diyor. Kendi yöneticileri, partileri laf üretiyor AK Parti hizmet üretiyor.”

4 temel esasın olduğunun altını çizen Prof. Dr. Bıyıklıoğlu,

“ Birinci esasımız, İlmiliktir. Yani bu bilginin kaynağı hakiki olursa, yapılan hizmetlerin manası izah edilirse, bu ülkenin geleceğinin nasıl kurtulacak olduğu anlatılırsa o bahsettiğimiz yüzde 75’lere gitmiş olacağız. İkincisi, Ahlakiliktir, dürüst olacağız. Bu ahlakilik meselesi bu milletin asırlar boyu ayakta kalmasını sağlamış. Üçüncüsü  İnsaniliktir. Özümüzden geliyor.  Dördüncüsü Hukukulik, mutlaka kurallar ve o kurallara doğru uymayı esas edineceğiz” diye konuştu.

Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, AK Parti’nin milletin geleceğini  inşa ettiğine dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti bu değerler üzerinden bu milletin geleceğini inşa etmeye başladı, devam ediyor, devam edecek. Birileri zannediyor ki bu ülkede yönetim değişimi olur. Olmaz, biz doğru hareket ettiğimiz zaman, milletimize hizmet ettiğimiz zaman hiçbir şey olmaz. 17 Aralık’tan beri en sıkıntılı dönemini geçirdi. Fakat ne oldu, şu iftira edenler, Şu Trabzon’a şu Türkiye’ye bir şey yapılmadı diyenlere Trabzon 30 Mart’ta yüzde 60 tokadı ile cevap verdi. Arkasından 10 Ağustos seçimlerinde yüzde 71’le tokadını vurdu. Bundan sonra tokat daha şiddetli olacak. Her şeyin bir zamanı vardır. Biz akılla hareket eder, tecrübe ile bunu birleştirirsek önümüzde kimse duramaz. Trabzon’un her türlü probleminin bizim masamızda çözümü en güçlü noktaya erişmiştir. Biz hiçbir şeye bakmıyoruz zannedilmesin. Onu diyenler cahillerdir, hiçbir şeyden haberi olmayanlardır.”