ÜSTÜN ESKİ CENAZE ARAÇLARINI YENİLEDİNİZ TEŞEKKÜR EDERİM 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclisi ikinci gününde Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsmail Hakkı Küçükali'nin UKM Hakkındaki 3 Maddelik değişikliği okumasının peşinden Ulaşım ile ilgili görüşme esnasında söz alan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Yıllardan beridir Trabzon Sürmene Hattında çalışmakta olan Eski araçların dün itibari ile hattan kaldırılıp yenilerinin Güzergahta çalışmaya başladığını Sürmene Belediye Başkanı olarak Büyükşehir Belediyemizden Talep ettiğimiz yeni araçların Sürmene -Araklı-Arsin- Trabzon Hattında Çalışmaya Başladığını bizlerin talebini ve halkımızın isteğini yerine getirdiğiniz için Büyükşehir Belediyesi Başkanı siz Sayın Dr.Orhan Gümrükçüoğlu'na  ve UKM Başkanı Sayın Gökhan Bali'ye çok teşekkür ediyoruz .

Başkan Gümrükçüoğlu bu konuşmayı tam anlamayınca anlamadım pardon dedi Başakn rahmi Üstün'de Sayın Başkanım hani ben derdim ya Cenaze araçlarını Sürmene Hattından kaldırın diye Belediye Otabüsleri için onları söyledim . (Salonda gülüşme başlar . ) Başkan Gümrükçüoğlu'da tamam anladım ben teşekkür ederim dedi.  

Sürmene Belediye Başkan Rahmi Üstün Ayrıca sizlerden ve sizin nezdinizde Trabzon Büyükşehir Belediye UKM Başkanlığından Sürmene'den kalkan Belediye Otobüslerinin sadece Araklı'dan yolcu alarak yoluna devam etmesini Arsin ve Yomra aracının ayrıca Yolcu almasını istiyoruz Belediye Otobüsüne binen vatandaşın durak sayısının fazla olduğundan ancak 2.5 Saatte evine gittiğini ifade etti.  
Büyükşehir Belediye Meclisinde bu konuşmalar olurken Bazı üyelerin eski araçlarda Yomra hattına Konuldu demesi üzerine Başkan Rahmi Üstün Yomra hattına konulmuşsa iyi olmuş diyerek şakalaşıp gülüşmeler oldu. 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Sürmene'de S Plakası ile taşıma yapmakta olan Araç sahiplerininde Dolmuş Plakası istediğini ifade etti. Başkan Gümrükçüoğlu çekincelerini anlattı ve görüşmenin süreceğini yardımcı olacaklarını ifade etti.