BAŞKAN GENÇ ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ 
Haber : Ömer Altıntaş  / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda Türkiye Anadolu Tüm Engelliler Derneği Birlik ve Dayanışma Gecesinde Engelli vatandaşlarımız Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç'le bir araya geldiler. 

Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda Türkiye Anadolu Tüm Engelliler Derneği Birlik ve Dayanışma Gecesinde Önce Trabzon Engelliler Derneği Başkanı Hacı Kaya bir konuşma yaptı Şiir Okudu ve Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç'e teşekkür etti. 

BAŞKAN GENÇ ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ 

Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Salonu Dolduran Engelli ve Yakınlarına bir konuşma yaparak öz eleştiri yapmaktan çekinmedi. Başkan Genç biz yerel yöneticilerin Engelliler için yapmış olduğu yolları dahi korumadığını engelsiz vatandaşlarımız tarafından bu engelli yollar işgal altında olduğunu hatta ve hatta salona baktım da Çok amaçlı salonumuz dahi hala hazırda engelli vatandaşlarımızın girip çıkması için uygun hale gelmediğini görmekteyim şimdi buradan size söz veriyorum Özel Kalem Müdürüm Hasan Selim bey Burada en yakın zamanda sizler için burasını yeniden dizayn edecek dedi. 

Başkan Ahmet Metin Genç engelli vatandaşlarımıza Engelli araçlarını teslim ettikten sonra Başkan Genç tekrar Mikrofona geçerek en az 100 tane daha Akülü Engelli aracı için bize başvuran kardeşimize en yakın zamanda bir yolunu bulup Akülü araç vereceğiz geçmişte Medical Park Hastaneler Sahibi Muharrem Usta tarafından bize verilen Akülü araçları hemşehrililerimize teslim etmiştik dedi. 

Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Başka bir Programa katılmak için salondan ayrıldıktan sonra Engelliler ve Ortahisar Tiyatro Grubu eğlence yaptı.