ALBAYRAK TRABZON'U MASAYA YATIRDI  

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti Kentin sorunları hakkında bilgi aldı. Berat Albayrağın ziyaretinde Milletvekilelri Av.Ayşe Sula Köseoğlu ,Muhammet Balta ,Salih Cora ve Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'de hazır bulundu .

 Ziyarette Akyazı’da devam eden Trabzonspor  stadyum ve spor kompleksi inşaatı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Sayın Bakanımızın Trabzonspor hassasiyetini biliyoruz. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şehrimiz ve camiamız adına teşekkür ediyorum. Daha önce hiçbir şehre ve kulübe yapılmayan dev bir yatırım Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Trabzon’a yapılıyor. Akyazı’da içinde 41 bin kişilik stadyumunda bulunduğu dev bir spor kompleksi inşa ediliyor. O süreci en iyi yaşayanlardan birisiyim. Özel firmalar geldi inceledi, hiçbiri bu işe yanaşmadı. Sayın Cumhurbaşkanımız tensip buyurdular inşaat başladı. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımıza müteşekkiriz” diye konuştu. 


 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ise ziyarette yaptığı değerlendirmede Trabzon’un kendileri için çok farklı bir anlam taşıdığını kaydetti. Trabzon için artık 1 Kasım’dan öncesi ve sonrasının olduğuna değinen Albayrak, “Trabzon için bundan sonra çıta, 1 Kasım’da alınan sonuçlardır. Trabzon’da son yıllarda belediyecilik alanında çok önemli çalışmalar yapılıyor. Bundan sonra da aynı çalışmalar artarak devam edecektir.  Bakanlıklar, kamu kurum ve belediyeler olarak yapacağımız çalışmalarla Trabzon’umuzu zirveye taşımak hepimizin vazifesidir.” şeklinde konuştu.