Trabzon 28 Şubat Kadın Platformu Kadem'i Ziyaret etti

Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com  


Trabzon 28 Şubat Kadın Platformu, KADEM Kadın ve Demokrasi Derneği Trabzon Temsilciliğini ziyaret etti.  Trabzon 28 Şubat Kadın Platformu'nun bu ziyaretinde Trabzon KADEM İl Temsilcisi Doç.Dr.Sevdagül Mungan ve Yönetimi bir dayanışma örneği göstererek bir basın bildirisi yayınladı.

Trabzon KADEM ( Kadın ve Demokrasi ) Derneği İl Temsilcisi Doç. Dr. Sn. Sevdegül Mungan, KADEM'in değerli üyeleri ve basınımızın değerli mensupları; 

Geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması ile tanıttığımız 
28 Şubat Kadın Platformu Trabzon Temsilciliğimiz aktif olarak faliyetlerine başlamıştır.  Bu vesileyle ilk ziyaretimizi Trabzon KADEM  (Kadın ve Demokrasi) Derneğine yapmış bulunuyoruz. Aynı zamanda üyesi olmam münasebetiyle ilk ziyaretimizi KADEM'e gerçeklestirmiş olmak bizim için bir onur vesilesidir,  kendisi de bir 28 Şubat mağduru olan  KADEM  Genel Başkan Yardımcısı Sn. Sümeyye ERDOĞAN Hanımefendinin de ifade ettikleri gibi kadınlarımızın halk ihlallerine ilişkin mücadele etmek için onların Demokrasiye etkin katılımını sağlamak gerekmektedir. 

   Bu noktada, 28 Şubat Kadın Platformu olarak yıllardır süregelen hak ihlallerinin giderilebilmesi için kadın dayanışmasının çok büyük önem arz ettiğini bilmekteyiz, ve kadınlarımızı demokrasinin uygulanmasında en etkin rol model olduğunu son dönemlerde çok daha açık ve net bir şekilde görmekteyiz. 

   Amacımız nerde bir hak ihlali varsa, nerede bir anti-demokratik uygulama varsa, buna karşı kadın dayanışmasını harekete geçirebilmek ve adalete bir yol açabilmektir. Bundan sonraki süreçte yapacağımız proğramlarda ve faliyetlerde Trabzon KADEM ( Kadın ve Demokrasi ) ile ortak hareket etmek ve güzel çalışmalara imza atabilmek temennisiyle; 
Hepinizi saygıyla selamlıyorum. 

Aynur ÇİFT ÖZDEMİR 
28 Şubat Kadın Platformu Trabzon Temsilcisi