Türkiye'de sporun en büyük destekçisi Digiturk, 2 Mart 2024 tarihinde yapılan yayın ihalesinde en yüksek teklifi vererek Süper Lig ve TFF 1.Lig yayın haklarını kazandı. Digiturk 23 sezondur  resmi yayıncısı olduğu Süper Lig maçlarını 2026-2027 sezonunun sonuna kadar yayınlamaya devam edecek.

Yousef Al-Obaidly: "Çok gururluyuz"

beIN MEDIA GROUP Grup CEO’su ve Digiturk CEO'su Yousef Al-Obaidly, ihale sürecinin ardından bir açıklama yaparak Digiturk'ün bir 3 sezon daha Süper Lig'in tek yayıncısı olmaya devam edecek olmasından duyduğu derin memnuniyeti dile getirdi.

Yousef Al-Obaidly, beIN MEDIA Group CEO’su ve Digiturk CEO’su: "Trendyol Süper Ligi'nin tek resmi yayıncısı olmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye'nin en büyük spor yatırımcısı Digiturk, yenilikçi ve kaliteli yayıncılık anlayışını beIN MEDIA GROUP'un küresel deneyimi ve uzmanlığıyla futbolseverlerle buluşturmaya devam edecek. Trendyol Süper Lig ve TFF 1. Lig'in tüm yerel ve uluslararası yayın haklarını  en yüksek teklifi vererek kazanmış olmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz. Küresel gücümüzü Türkiye'de son 23 yılda edindiğimiz engin deneyimle birleştirerek sporseverlere en kaliteli içeriği sunmaya devam edecek ve Türk futbolunun küresel pazardaki konumunu güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu hedef doğrultusunda başta teknolojiye yaptığımız yatırımlar olmak üzere son 7 yılda 20 milyar Türk lirası yatırım yaparak, sektörde standartları belirledik ve belirlemeyi sürdüreceğiz. Türk futboluna inanıyoruz, onun en büyük yatırımcısı olarak elde edeceği başarılara eşlik edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. İlerleyen süreçte Türk futbolunun yükselen bir değer olarak futbol ekosisteminde hakettiği yerini alacağına inancımız tam. Üyelerimize sadece spor yayıncılığı değil, eğlence içeriklerimiz, OTT platformlarımız ve internet hizmetlerimizle de çok daha fazlasını sunuyor, müşterilerimize eksiksiz bir multimedya deneyimi sağlıyoruz. Bu anlaşma, beIN MEDIA GROUP'un Türkiye'nin önde gelen spor, eğlence ve medya grubu olarak uzun vadeli başarısının ve devam eden hedeflerinin bir başka kanıtıdır.”

Trabzonlu Milli Boksör Avrupa Şampiyonu Oldu Trabzonlu Milli Boksör Avrupa Şampiyonu Oldu

En zengin spor içeriği yine Digiturk'te!  

Premier Lig, Bundesliga, Ligue 1, Türkiye Basketbol Süper Ligi, Formula 1 ve çok daha fazlasının resmi yayıncısı beIN SPORTS, dünyanın en iddialı spor organizasyonlarını ve sporun tüm heyecanını sporseverlerle buluşturmaya devam edecek.

Editör: Haber Merkezi