Bakan Soylu'yu Duygulandıran Ziyaret

AK Parti Trabzon İl ve İlçe Teşkilatları Ankara’da bütün bakan ve milletvekillerini ziyaret etmek için Başkente akın ettiler.Ankara'ya giden heyetin Ziyaretleri ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile başladı.  İl ve İlçe Teşkilatları bugün sabah İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile kahvaltıda bir araya geldi. İçişleri Bakanlığında yapılan toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Dr.Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Av.Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen,Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu,Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel,Maçka Belediye Başkanı Ecz.Koray Koçhan,Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu,Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta,Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz,Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoplu,Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık,Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke,AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ile İl yöneticileri ve İlçe yöneticileri katıldı.  Buluşmada ilk olarak İl Başkanı Haydar Revi konuştu. Revi,  “Bakanlar Kurulu açıklandıktan sonra, biraz gecikse de sizleri ziyaret ettik. Hayırlı uğurlu olsun.  En kısa sürede sizleri Trabzon’a bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU KONUŞMASINDA;
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; Yeni dönem başladı, bu yeni dönemin mimarı AK Parti’dir,  milletimizdir. 16 yılda büyük devrim ve değişimlerin, dönüşümlerin altına imza attı, iktidarı muhafaza değil, tam tersi Türkiye’yi büyütmeye, yarınlara taşımaya yönelik adımları attı. Bu parti, bu teşkilat bugün Türkiye’de muazzam bir dönem başlattı. Buna Trabzon’un katkısı da her seçimde olduğu gibi büyük oldu. Kabine de Trabzon’un ağırlığı büyük oldu. Trabzon’un bu üstün gayret ve hizmetinin, bu konuda ortaya koymuş olduğu üstün fedakârlığın sonucunu alacaktır. Buna olan inancımız tamdır.

SOYLU; SEÇİMDE TRABZON'DA OLMAK İSTERDİM

Çok güzel bir dönem olacak. Bugüne kadar olduğu gibi yine aynı koordinasyonla. Üzerimize ne düşüyorsa milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ne istiyorsa emrinizde olacağımı belirtmek isterim. Bu seçimde Trabzon’da olmak isterdim, ama taktir edersiniz ki bulunduğumuz bölgenin milletvekili olarak çalışmaların yoğunluğu, mümkün olduğu ölçüler içerisinde orada olmaya çalıştım, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları neticesinde bazı yerlere gittim, Sayın Cumhurbaşkanımızın görevlendirdiği yerler dışında kendi bölgemden çıkmadım. Bugün hepimiz alnı açıklıkla buradayız, bu bizim için büyük bir onur, büyük bir şeref. 16 yıldır seçim kazanmak az bir başarı değil. Bu milletimizin bize verdiği büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluğu hep birlikte taşıyacağız. Bizim siyaset anlayışımız 24 Haziran’da bitmiş değil, Trabzon’da başarılı işler yapıldı, önümüzde yerel seçimler var, bu hizmetlerin meyvesini almak zorundayız.