Nefesler Tutuldu Fırtına Patlayacak 
Süper Ligde 5 maçlık galibiyet serisinin ardından üst üste 5 karşılaşmasını da berabere tamamlayarak zirve yarışında önemli kayıplar yaşayan Trabzonspor, 22'nci hafta mücadelesinde bugün Akyazı Şenol Güneş Kompleksi Medical Park Arena'da Medipol Başakşehir'i konuk edecek.

Bordo-mavililer bu maçı kazanarak rakipleriyle puan farkını azaltıp yeniden şampiyonluk yarışına tutunmak istiyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, Başakşehir'i yıkmaya kararlı. Ligde son maçlarda aldıkları puan kayıplarında şanssızlıkların etkili olduğunu ifade eden Çalımbay, "Belki şu anda çok farklı durumda olabilirdik. Son dakika golleri, kaçan penaltılar nedeniyle bir türlü çıkış yakalayamadık" dedi.

ÇALIMBAY;
 "Şimdi önümüzde 13 maç var ve Başakşehir müsabakasıyla birlikte kritik bir viraja gireceğiz. Başakşehir maçında cesaretli, kararlı ve kazanma iştahı yüksek bir Trabzonspor sahada olacak. Her şeyimizle hazırız. Biz asla zirve yarışından kopmadık ve sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Başakşehir, Akhisar ve Beşiktaş maçlarında alacağımız galibiyetler bizi bambaşka bir zemine taşıyacak. Bunun için 'kırılma maçı' olan Başakşehir müsabakasını mutlaka kazanmalıyız" ifadesini kullandı.