ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN ''SENDE ÖR''
Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

Mutluluğun Adresi/ Trabzon” ekibi Zeynep Dereli, Kadir Dereli ,Zafer Altıntaş , Zehra karadağ olmak üzere  farklı meslek gruplarında çalışan ve gönüllülük anlayışı ile çocuklar yararına projeler üreten bir STK (sivil toplum kuruluşu) olan bu dernek öyle sizlerin bildiği gibi boş oturan dernek değil bu derneğin amacı Çocuklar daha güzel yaşasın. 

DERNEK YETKİLİSİ ''ZEHRA KARADAĞ  ''SENDE ÖR '' KAMPANYASINDA AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜMESİN 

Temelleri 2013 yılında Abdullah Özkan Tarafından kurulan “Mutluluğun Adresi”  Derneğinin “değerleri, amaçları ve faaliyetleri” Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki şehirlerde gönüllü olarak temsilen varlığını sürdürmektedir. Trabzon ekibi olarak bizler bu üç başlık altında özellikle ihtiyaç sahibi çocuklar yararına ses getirecek projelerle yeni nesil ve toplum üzerinde fayda sağlayıp, farkındalık yaratarak yararlı olmak istiyoruz… Bu kapsamda Trabzon ekibi olarak özellikle çocuklar üzerinde projeler yapmayı planlarken Mutluluğun Adresi Trabzon temsilcisi, gönüllümüz, ekip arkadaşımız Zeynep Dereli bize birkaç yıldır kendi başına yaptığı bir iyilikten bahsetti. Arkadaşımız kış aylarında gelecek neslin temsilcileri küçük çocuklarımıza atkı ve bere örüp hediye ettiğini anlattı. Bu küçük iyilikten sonra hepimizin zihninde “Sende Ör” vurgusu oluştu projemiz  Derneğimiz Başkanı Abdullah Özkan'la paylaşıp Karar aldıktan sonra Hep beraber  sosyal paylaşım sayfalarında başta tüm annelerin olmak üzere herkesin dikkatine sunduk. Paylaşımımız ile birlikte bere, atkı ve eldiven gibi kışlık ihtiyaçların örülmesi veya temin edilmesini sosyal sorumluluk arayışı ile yapıp ihtiyaç sahibi çocuklara iletme projesini hayata geçirdik. Trabzon ekibi olarak bizler çocuklara yönelik bu tarz projelere devam ediyor olacağız. Bu projelerde yanımızda olup bizlere maddi manevi destek olabilecek yerel, ulusal ve uluslararası STK ve kamu kurum kuruluşları ile birlikte yeni iyilikler ve yeni projeler de yapıyor olacağız.
Trabzonda Başlattığımız sende ör projesinin ilk durağı Arsin Yeşil yalı köyü  oldu .. Atki bere eldiven ve bot olarak gerceklestirdiğimiz dağıtımda projemiz de gönüllü olarak sende or projesine bere atkı örüp katkıda bunan ve okul ziyaretinde bulunan sevgili Ipek Cansel Şahin ve Günen Kalfa sonsuz sevgiler ..
Sende ör kampanyası. Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak başlattığımız kampanya da bize Destek olan  Kocaeli Seymen koleji Öğrencilerine ve Herkese ayrı ayrı Teşekkür ederiz . Bundan sonraki durak Yomra  olacaktır . Desteklerinizi bekliyor olacağız ..