Tarihi Hapsiyaş köprüsü hakkında yapmış olduğu açıklamada ,

Davut Çakıroğlu; 

Of Çaykara yolu üzerinde Cumapazarı ve Bölümlü mahallesi sınırları içinde 2002 yılında restore edilen, Tarihi kiremitli köprü  “Hapsiyaş” köprüsü ile ulaşılan DSİ'nin yaptığı tesis Trabzon’da açılan 216 tesisten biri olmasın. Maalesef bugün kaderine terkedilen, alemcilerin yerine dönüşen tesis için merak ediyoruz devletin, milletin ne kadar parası heba edildi? 3 yıl önce yüz küsür kamera ile güvenliği için önlem alan, çatısına dev ekrana 100 binlerce tl ödeyip devlet karayolundan geçen vatandaşın can güvenliğini hiçe sayan DSİ kimin parasını harcıyor? 
Adeta yaban hayvanları için yapıldığı izlenimi uyandıran dinlenme tesisi için bir cevap arıyoruz.  Burasının  sahipsiz olmadığına dair bir yetkili çıkar diye umudumuz var. 
Trabzon Valiliği adli ve idari soruşturma konusu yapar mı bilmiyoruz ancak bildiğimiz birşey var ki o da bu gibi hesapsız harcamaların adli ve idari soruşturmalara konu oluşturmaması ülkeyi batırdı.. yapanın yanına kâr kalıyor. Bu günkü fiyatlarla adını koyamadığımız milyonları yapılacak bu projeyi,
Kim yaptı?,
kim yaptırdı?,
kimin için yaptırdı?, 
kim teslim aldı?,
kim çürümeye terketti?,
Belkide Sn Cumhurbaşkanının resmini karşındaki yamacın kayalarına açanlar milyonların harcandığı  alanın ne halde olduğunun farkında değiller. Biz  bu israfın takipçisi olacağız.
Ne idi Ne oldu?