İsmail Turgut Öksüz'den Başkanlara Çağrı 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com


 İstanbul Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz'den Anlamlı Çağrı.

TÜM BAŞKANLARA ÇAĞRIMDIR! 
Belgeleri, kanıtları, tescilli şikeyi kendilerini aklama adına yok sayarak, ülkenin durumundan fırsatçılık yapıp olayı FETÖ örgütüne yıkmaya çalışan Fenerbahçe'nin "paralı elemanı" avukatlığın utanç sebebi Faik Işık bu akşam yapmış olduğu konuşmalarla kırmızı çizgileri aşmıştır.
Ülkenin birlik ve bütünlüğüne zarar verici açıklamalarıyla Trabzonspor'u zan altında bırakmıştır. Zeka seviyesi idrak edebilir mi bilemiyorum ama Trabzonspor son kaledir! Trabzonspor kirli yapıların yanında değil, karşısındadır.
Avukatlık mesleğine zarar veren Faik Işık'a derhal hukuki işlem başlatılmalıdır. Trabzonspor'a yapmış olduğu hakaretler, hukuk çerçevesinde cezasını bulmalıdır.
Bu akşam ki yanlı programcılık anlayışıyla HaberTürk TV'yi şiddetle kınıyoruz! 5 şike savunucusunu stüdyoya alıp, Trabzonspor'un 1 avukatını telefona bağlamak nasıl bir yayıncılıktır? Program boyunca ana ekrana Aziz Yıldırım'ı ve Anıtkabir'i yan yana koymak neyin algı operasyonudur?
Evet, şimdi gelelim Trabzonspor camiasına! Tüm dernek başkanlarına çağrımdır. Bu olaya hep birlikte tepki vermeliyiz. Şimdi susan mümkünse bir daha konuşmasın ve kafasını soktuğu kumdan hiçbir zaman çıkarmasın...
Trabzonspor Başkanı ve yönetimini de göreve davet ediyor; FETÖ ile ilişkilendirilmeye çalışılan ithamlar hakkında karşı atağa geçmelerini umuyoruz...
Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Dernek Başkanı İsmail Turgut Öksüz