Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi, formatör öğretmenlerle sabah kahvaltısında bir araya gelerek, öğretmenler gününü kutladı. Kalkınma Mahallesinde bir cafede öğretmenler için verilen kahvaltıya Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile formatör öğretmenler katıldı. Öğretmenler Gününü kutlayan Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, “Yeşilay’ın sahadaki en önemli temsilcileri sizlersiniz. Yavrularımız çok kıymetli. Siz onlara uzanan ellersiniz. Her zaman da yanınızda oluyorsunuz. İyi ki varsınız. İyi ki bizimlesiniz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.


DESTEKLİYORUZ
İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu, “Yeşilay ile çok sıcak, samimi ve içten çalışıyoruz. Bu çalışmaları önemsiyoruz. Her zaman Yeşilay’ın yanındayız. Değerli çalışmalar. Çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren, kalbine, zihnine, ruhuna dokunuyoruz. Bu çalışmalara pozitif bakıyor ve destekliyoruz” diye konuştu.
ÖRNEK OLACAĞIZ
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, “Öğretmenler gününüzü tebrik ediyorum. Öncelikli eğitim ailede başlar. En büyük örnek de anne ve babalar, sonra öğretmenlerdir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı yetişmesi için onlara sağlıklı bir gelecek bırakmalıyız. Çocuklarımıza iyi birer örnek olacağız. Formatörler olarak sizlere büyük özveri düşüyor” diye konuştu.