Vali Yücel Yavuz bir mesaj yayınlayarak Ramazan Bayramını Tebrik etti 
Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com


“Saygıdeğer Hemşehrilerim,

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan; kardeşlik duygularının en üst düzeyde yaşandığı Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek, sevgiyle kucaklaşacağımız bir bayrama daha hep birlikte kavuşmuş bulunmaktayız.

Bütün bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da ailelerimizin, sevdiklerimizin, aziz şehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin, çocuklarımızın, hastalarımızın, dul ve yetimlerimizin, engellilerimizin yanında yer alarak onlarla bu güzel ve değerli zaman parçasında paylaşım içerisinde olmaya bilhassa önem vererek devam edeceğiz.

Bizlere, bayram olarak ihsan buyrulan bu müstesna zamanların kadrini bilen, bugün bayram deyip küslüklerini nihayete erdiren, insanî duyguların yoğun olarak yaşandığı bir dönem içerisinde bulunmaktayız. Dilerim ki bu özel günler gelecekteki daha güzel günlerin habercisi olsun.

Bu duygular içerisinde, başta vatanımızın istiklali ve bekası uğruna, bizlerin huzur ve güven ortamı içerisinde, bu güzel günleri idrak edebilmemize imkân sağlamak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, onların yokluğunu her an hisseden kederli ailelerinin, gazilerimizin, Trabzonlu hemşehrilerimin, aziz milletimizin bayramlarını cân u gönülden tebrik ediyor; bu kutlu günlerin tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini, bilhassa gönül coğrafyamızda acı içinde yaşamak durumunda olan din kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını temenni ediyorum.”

Yücel Yavuz

Trabzon Valisi