Türkiye büyük bir değerini kaybetmiştir
Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve Trabzon eski Milletvekili Necmettin Karaduman’ın vefatı nedeniyle yayımladığı mesajında Türkiye’nin büyük bir değerini kaybettiğini söyledi.

Merhum Karaduman’ın bürokrasi ve siyasi hayatındaki çalışmaları, siyaset sonrasındaki tutum ve davranışları ile Türk insanının gönlünde taht kurduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

HİZMETLERİYLE YAŞAYACAKTIR

“Trabzon’da yetişen, Anadolu şehirlerinde yıllarca valilik yaparak ‘devlet baba’ kavramını yaşatan, Valiliği sırasında Kahramanmaraş ilinin en işlek noktasına Trabzon Bulvarı ismini vererek bu iki kadim şehri gönülden kardeş ilan eden, milletvekili ve TBMM Başkanı olarak icra ettiği çalışmalarla ülkemize ve bölgemize büyük hizmetlerde bulunan Necmettin Karaduman’ın vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Türk insanının gönlünde taht kuran ve hizmetleriyle her zaman yaşayacak olan merhum Karaduman’a Allah’tan (c.c.) rahmet, kederli ailesine, şehrimize ve ülkemize başsağlığı dilerim.”