KTÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ GÜN,KILIÇARSLAN'IN FATİH'İN DİLİNİ KONUŞMA GÜNÜDÜR

 Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

KTÜ Öğrenci konseyi Başkanı Hüseyin Yavuz Hafta sonu yapacak oldukları İmera Konserini de İptal ettiklerini duyurdu. Gün, Kılıçarslan'ın, Yavuz'un, Fatih’in dilini konuşma günüdür!
Birlikte yaşama irademizi, kardeşliğimizi ve barışı hedef alan insanlığı ve vicdanı iflas etmiş kişilerce gerçekleştirilen dün Ankara'da bugün Diyarbakır'daki hain saldırılar hepimizi derinden yaralamıştır.
Ülkemizin başı sağ olsun.. 
Birliğimizin ve huzurumuzun hedef alındığı bu kirli terör oyunları ile Türkiye’nin bugününe ve yarınına kasteden, geleceğine yapılan bu tür terör girişimleri dün olduğu gibi bugünde amacına ve hedefine ulaşamayacaktır.
Bu ülkede kargaşa çıkaranların, kötü niyetli olan bu terör gruplarının ne yapmaya çalıştığını bütün ülke anladı. Terör örgütü ve destekçileri ne kadar hain ve saldırgan ise devletimiz de, milletimiz de terörü sonlandırmada ve bu karanlık yapılara prim vermeme konusunda son derece kararlıdır.
Her yanı tarih ve destan kokan bu topraklarda yaşayan bu millet nice nemrudi yangınların hep birlikte üstesinden gelmiştir. Yine aynı şekilde ülkemiz içerisinde yakılan bu ateşi birlikte söndürmeli, teröre ve terör destekçilerine karşı hep birlikte dimdik durmalıyız.
Gün, Kılıçarslan'ın, Yavuz'un, Fatih’in dilini konuşma günüdür!
Gün, Türkiye'nin önünü kesmek, milletimizin moralini bozmak için saldıranlara, terörize olanlara inat birlik olma, ortak hareket etme ve kararlılıkla mücadele etme günüdür.
Gün, Gayri millî cephenin tüm gizli oyunlarına, saldırısına, şiddetine rağmen bu ülkenin gençlerinin vatan ,millet ve değerlerine bağlılığını benimseme günüdür!
Gün, geleceğimize sahip çıkmanın bilinciyle terör ve destekçilerinden hesap sorma günüdür!
Bu düşünceler ile;
Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı ve Türkiye'deki Öğrenci Konseyi Başkanlıkları olarak ülkemizin, geleceğine kasteden bu hain saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

KTÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ İMERA KONSERİNİ İPTAL ETTİ
Kamuoyuna;
20 Şubat Cumartesi günü Karadeniz Teknik Üniversitesi AKM'de düzenleyecek olduğumuz İMERA Konseri'ni Ankara'da gerçekleşen hain terör saldırısı nedeniyle 30 Nisan Cumartesi gününe ertelemiş bulunuyoruz. Bilet Satışlarımız, satış noktalarında devam edecektir. Bir karışıklık olmaması adına biletlerde değişikliğe gidilmeyip yalnızca afişlerimiz değişecektir.
Öğrenci Konseyi Başkanlığı olarak insanlığı ve vicdanı iflas etmiş kişilerce gerçekleştirilen hain saldırıyı kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz