AYKAN’DAN BİRLİK VE BÜTÜNLÜK ÇAĞRISI

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Usta siyasetçi Aykan’dan aday adaylarına birlik ve bütünlük çağrısı geldi. 
Eski belediye başkanı ve milletvekili, AK Parti Trabzon 25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, “Trabzon’un bize değil; bizim Trabzon’a borcumuz var” diyerek tüm aday adaylarına seslendi, 
Çalışmalarını ara vermeksizin sürdüren Aykan, AK Parti Beşikdüzü Teşkilatının düzenlediği Mart Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Ardından Vakfıkebir’e geçti ve burada hem belediye başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret etti hem ilçe başkanlığına giderek başkan Enver İskenderoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir ataya geldi hem de sokakları arşınlayarak esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
Deneyimli siyasetçi ziyaretlerinde bölgenin sorunlarını yerinde dinlerken, aday adaylarına,da “Biz birbirimizin rakibi değil; biriz ve hep beraberiz” mesajını burada da yineledi. Usta siyasetçi mesajında: “Hepimiz AK Parti’nin neferleriyiz ve elimizi taşın altına hep beraber koymalıyız. Partimizin başarısı için omuz omuza vererek koşmalıyız. Şimdi, birlik zamanı, çünkü memleketin hepimizin birikimlerine ihtiyacı var. Birlikte şehrimiz, ülkemiz ve partimiz için koşacağız. Bizim nereye geleceğimiz değil; ülkemizin nereye geleceği önemlidir. Çalışmalarımızı aday olmasak dahi, aynı enerji ve duygularla yürütmeliyiz. Ülkemiz ve davamız için bütünlük içerisinde olmalıyız. Kavgadan beslenmeyen parti olduğumuzu, bir kez daha gözler önüne serip, dava adamları olduğumuzu göstermeliyiz. Yılmadan ve durmadan çalışıp, ülkemize borcumuzu ödemeliyiz. Hedeflerimiz büyük ve yolumuzda bir o kadar uzun. Daha aşılacak tepeler, bizden başarı bekleyende kitleler var. Bize güvenerek destek veren halkımıza mahcup olmamak için dayanışmamızı kuvvetlendirmeliyiz, çünkü biz biriz, bütünüz ve milletin partisiyiz. Bu nedenle sorumluluklarımızı yerine getirip, ülkemizin refahına ve huzuruna göz dikenlerin karşısında her zamankinden daha güçlü durmalıyız. Ben geçmişte partimizin 1. sıra adayı olduğumda çok çalışmıştım. 6. sıra adayı olduğumda da çok çalışmıştım. Hiç aday gösterilmediğim halde, yine çok çalışmıştım. Engeller çalışarak aşılır. Dava böyle bir şey.Hedefine yürüyerek değil; koşarak ilerleyen Türkiye için davamıza hep birlikte sahip çıkmalıyız “ dedi.