Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Hallihodzic, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 2-0’ın rövanşında oynayacakları Rostov maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Rostov’un tehlikeli bir rakip olduğunun altını çizen Halilhodzic, transfer konusuna da değindi. Boşnak teknik adam “Transferlerimiz henüz bitmedi. 2 oyuncu daha bekliyorum” dedi.

Halilhodzic “Transferlerimiz henüz bitmedi. 2 oyuncunun daha gelmesini bekliyorum. Transferleri geç başlattık ve hızlı bitirdik. İyi bir sezon için yeterli mi olacak; göreceğiz. Daha önce söylediğim gibi... iyi bir takım oluşturmam için 3 ay çalışmamız gerekecek. O yüzden sezonun başlangıcı bizim için zor olabilir. Rostov lige bizden önce başladı. Karşımızda yine daha hazır bir takım bulacağız. İyi bir maç bizi bekliyor” ifadesini kullandı.

Rus Basın mensuplarının soruları üzerine yarınki karşılaşmayı değerlendiren Halilhodzic ise, ''Constant hasta olduğu için yarın oynayamayacak. Trabzon'da kaldı kendisi. Jose Bosingwa da gelemedi, o yüzden bu iki isim oynayamayacaklar. Tabi ki Bosingwa'nın burada olmasını isterdim. Tercihim ondan yana olurdu ama yerinde oynayacak tecrübeli oyuncularımız var. '' dedi.

Rostov için neler söyleyebileceğini soran Rus Gazeteciye ise Halilhodzic, ''Rostov takımının her hangi bir müsabakada her saniyede tehlikeli olabilecek ve skoru değiştirebilecek bir takım olduğunu söyleyebilirim. Rostov'un tüm müsabakalarını izledim, hazırlık maçlarını da izledim. Bu takımın maçın içerisinde her hangi bir anda çok tehlikeli olabileceğini ve hücuma dönük bir futbol oynadığını söyleyebilirim. '' şeklinde konuştu.

Halilhodzicle birlikte basın toplantısına katıldan Carl Medjani ise zor bir maç oynayacaklarını söyleyerek, ''Bu turu geçersek karşımıza daha farklı rakipler gelecek. Bu müsabakalar bizim takımı olma yolunda atacağımız adımlar açısından önemli olur. Bu maçlar sayesinde iyi bir takım oluruz. Yarın zor bir maç oynayacağız. Bunu bile bile geldik ve bu maçı güzel şekilde tamamlayacağız. '' dedi.