TRABZONSPOR'DA TARİHİ HATA LUCESCU'YA SERVET ÖDÜYOR
Haber : Tarkan Yusuf Altıntaş  www.trabzonhaber24.com İstanbul Trabzonspor ile yıllık 6 milyon Euro'dan anlaştığı öğrenilen Lucescu'nun 9 Ocak Cumartesi günü Türkiye'ye geleceği ve yönetimle son detayları görüşeceği ortaya çıktı.

Trabzonspor'da taraftarın gelmesini büyük bir heyecanla beklediği Mircea Lucescu'nun Bordo-mavililerin  yönetimi ile detayları konuşmak için Türkiye'ye geleceği öğrenildi. Bu zamana kadar menajerler aracılığıyla görüşmeler sürerken, Lucescu'nun 9 Ocak Cumartesi günü Türkiye'ye gelerek Trabzonspor yönetimiyle masaya oturacağı bildirildi.

En yüksek rakamı o alacak!

Bu arada Trabzonspor'un anlaşmaya çok yaklaştığı Mircea Lucescu'ya da yıllık 6 milyon Euro verecek.  Bu para da Türkiye'de bir teknik direktöre verilecek en yüksek rakam olacak.
Öte yandan Trabzonspor'da Mircea Lucescu'nun gelecek sene takımı çalıştırması neredeyse kesinleşirken, takımı da sezon sonuna kadar Sadi Tekelioğlu çalıştıracak.

LUCESCU KİMDİR 
Rumen eski futbolcu, teknik direktör. Şu anda Shakhtar Donetsk'in başındadır. Romanya Millî Futbol Takımı'na Gheorghe Hagi'yi kazandırmıştır. Eski bir kaleci olan oğlu Răzvan Lucescu da Rapid Bükreş'i yönetmektedir. Lucescu, futbol yaşantısında […]
Doğum tarihi ve yeri:29 Temmuz 1945 (70 yaşında), Bükreş, Romanya
Boy:177 cm
Kilosu:70 kg
Çocuğu:Răzvan Lucescu