Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi Geleneği Bozmadı

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

  Trabzon Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi Araklı Mehmet Akif Anadolu Lisesi ile Okul Sporları Trabzon Voleybol Turnuvasında Final Maçında karşı karşıya geldi. Sürmene Hasan Sadri Yetmiş Anadolu Lisesi Turnuva boyunca tüm rakiplerine sayı vermeden 3-0 gibi net skorla yenmişti. Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi Teknik Patronları Adil Keleş yönetiminde bugün Şampiyonluk karşılaşmasında karşılaştığı Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi'nede aynı tarifeyi uygulayarak 3-0 gibi net skorlar yenerek şampiyon olmayı başardı. 
SÜRMENE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ REVİ'DEN ŞAMPİYON TAKIMA YEMEK 
Sürmene Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Revi karşılaşma boyunca yalnız bırakmadığı Okul Sporları Trabzon Voleybol Turnuvasında şampiyon olan Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi'ne Trabzon Cemil Usta'da bir yemek vererek şampiyonluklarını kutladı. 
ŞAMPİYONLARA İLK KUTLAMA AK PARTİ İL BAŞKANI HAYDAR REVİ'DEN 
Okul Sporları Trabzon Voleybol Turnuvasında Final Maçında 3-0 gibi net skorla şampiyon olan Sürmene Anadolu Lisesi Voleybol Takımına İlk Tebrik şampiyonluk yemeğinde Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'den geldi. Revi Trabzon Şampiyonu olan takımı yemekte hem tebrik etti hemde yalnız bırakmadı. 

SÜRMENE MİLLİ EPĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN TEBRİK VETEŞEKKÜR...
 Yorucu bir günün ardından Beşiri Spor Kompleksi de Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisemizin Araklı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesiyle Okul Sporları Trabzon Voleybol Turnuvası Kapsamında Oynadıkları Final maçını seyrettik. Final maçına kadar rakiplerine set vermeyen takımımız final maçı dada geleneği bozmadı. Final maçını da 3-0 lık kazanarak 1.oldular ve günün bütün yorgunluğunu unutturdular. Takımımızla birlikte katıldığımız maç yemeğimizi Sürpriz bir şekilde ziyaretleriyle onurlandıran Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanımız Sayın Haydar Revi sporcularımızla maç ve geleceğe yönelik planları üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirip, Hocalarımızdan grup maçları ile ilgili bilgi alıp destek sözü verdi. Bizlere böyle bir mutluluk yaşamamıza vesile olan idarecisi den- öğretmenine, velisinden-öğrencisine kısacası emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.