ŞAMPİYON İSKENDERPAŞA

Haber : Kamil Anahar  www.trabzonhaber24.com

Ordu’da düzenlenen Ortaokullar arası yıldızlar futbol turnuvasında Trabzon İskenderpaşa Ortaokulu grup şampiyonu oldu. İskenderpaşa Ortaokulu Sivas’ta 16 takım arasında gerçekleşecek olan Türkiye yarı finalinde Trabzon’u temsil edecek.
3 MAÇTA 3 GALİBİYET
Ortaokullar arası Yıldızlar futbol şampiyonasının ilk ayağında Trabzon İskenderpaşa Ortaokulu Ordu grubu şampiyonu oldu. İlk maçta Bayburt Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu 4-2 , ikinci maçta Sinop Boyabat Ortaokulu’nu 7-0 mağup eden İskederpaşa, finalde karşılaştığı rakibi Tokat Erbaa Ortaokulu’nu 5-3 mağlup ederek grubu şampiyon tamamlamayı başardı. Türkiye’de 16 takımın yarı finale kaldığı turnuvanın müsabakaları, ilerleyen günlerde Sivas’ta yapılacak. Trabzon’u bu turnuvada İskenderpaşa Ortaokulu temsil edecek.
HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
İskendepaşa Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda takım antrenörü Kamil Aydın, takımının iyi bir mücadele ortaya koyarak şampiyon olduğunu belirterek, “bundan sonraki hedefimiz Sivas’ta yapılacak olan yarı finalini de lider bitirip, finale kalmak. Dileğimiz şampiyonluk kupasını Trabzon’a getirmek .Bunun için daha çok çalışıp sonuca varmak istiyoruz” dedi