AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün, beraberinde AK Parti Sürmene İlçe Teşkilatı ve AK Parti Sürmene Belediye Meclis Üyesi Adayları ile günün erken saatlerinde Sürmene'de esnaf ziyaretleriyle seçim çalışmalarına başladı ve sonrasında öğle namazının ardından Sürmene Balıklı Mahallesi Balıkçılar Kooperatifi'nde balıkçıları ve Balıklı halkını ziyaret etti. Halkın ve Sürmene Balıklı Limanının sorunlarını yerinde dinleyen Üstün'e Balıklı halkı büyük ilgi gösterdi.

Saat 14.00'de ise dün öğle saatlerinde hakkın rahmetine kavuşan eski Sürmene Belediye Başkanlarından merhum Mustafa Azizoğlu adına Sürmene Belediyesi önünde düzenlenen resmi törene katılan Üstün, sonrasında ise Azizoğlu'nun ikindi namazına müteakip Sürmene Eski Camii önünde kılınan cenaze törenine katıldı. Cenaze törenine Üstün'ün yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ve Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta da katıldı.

Üstün, cenaze sonrasında merhum Mustafa Azizoğlu'nun yakınlarına başsağlığı dileyip Gültepe Köyüne giderek köy halkıyla birlikte Trabzonspor'un deplasmanda Sivasspor karşısında 4-0 galibiyetle ayrıldığı maçı izledi ve köy halkının sorunlarını dinledi.

Maçı izledikten sonra Sürmene'de Kurt ve Köse ailelerinin nişan törenine katılarak kısa bir konuşma yapan Üstün, genç çifte mutluluklar diledi. Üstün, sonrasında ise merhum Mustafa Azizoğlu adına düzenlenen mevlit törenine beraberinde AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylarından Salih Cora ve AK Parti Sürmene Belediye Meclis Üyesi Adayları ile katıldı.

Üstün, günün geç saatlerinde ise doğduğu, büyüdüğü belde olan Ormanseven Beldesi'ni ziyaret etti. Ormanseven'in 3 farklı mahallesinde ev ziyaretinde bulunan Üstün, Ormanseven halkının teveccühünü gördü ve Ormanseven halkı birlik içerisinde Üstün'e destek sözü verdi.