TARİH KİMLERLE OLMADIĞIMIZI YAZACAK

Cumhur İttifakı ortağı MHP İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programında konuşan MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, "Heyecanımı hiç kaybetmedim. Devletimize, vatanımıza, bayrağımıza, MHP'ye sevgimiz vardır. Ruhumuzla sevdalıyız. Sevdamız da aklımız da Türkiye’dir. Tarih kimlerle olduğumuzu değil kimlerle olmadığımızı yazacaktır" dedi.


HEDEFİMİZ GÜÇLÜ MHP
TBMM İdare Amiri ve TBMM Ankara Milletvekili Erkan Haberal, “Bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Kararınız kaderinizi, iradeniz istikbalinizi tayin edecektir. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi grubunun ve Cumhur İttifakı'nın tecelli etmesidir" ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen “Adım Adım 20223 İlçe Aydınlatma ve Anlatma” toplantısının Trabzon programları Ortahisar İlçesi ile sona erdi. Ortahisar ilçesindeki bir otelde düzenlenen toplantı TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal’ın başkanlığında gerçekleşti. Programa Haberal’ın yanı sıra MYK Üyeleri Afşin Birben, Yavuz Tellioğlu ve İdris Aydın, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız,Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,Kamu-Sen Trabzon İl Başkanı Coşkun Dilber,MHP Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir,Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Ertuğrul Bayrak,MHP Belediye Meclis Üyeleri ,MHP ve AK Parti üyeleri,STK temsilcileri  ile esnaflar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, "Liderimizin baktığı yere bakacağız işaret ettiği yere yürüyeceğiz. Bizim yolumuz kutlu dava yoludur" dedi. 

MASA ÇATLADI
AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, "Cumhur İttifakı kapsamında liderlerimizin birlikteliği ve sıkı kenetlenmesi ile 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz. Ülkemizin 20 yıllık kazanımları ortada. Dünyada söz sahibiyiz. Dünyada aranan lider konumundayız. Bizim birlik beraberliğimiz ülkemizin bekasını korumaktır. Kökü dışarıda olan 6'lı masa ülkemizin ileri gitmesini istemiyor. Ülkemizin geleceği açısından Cumhur İttifakı çok önemlidir. 6'lı masa çatırdadı, çatırmaya devam edecek. Biz birlik beraberlik içinde olacağız" diye konuştu. 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sözlerini şöyle sürdürdü: "2023 seçimleri için hep birlikte gayret ediyoruz. Ülkemizin ve milletimizin kazanımlarını milli iradesiyle uygulamaya devam edeceği seçimdir. Genel başkanlarımızın birlikteliği için şükranlarımı sunuyorum. Biz hep birlikte başaracağız Ömer Halis Demir'e kurşun sıkanlar ordumuza tekrar gelemeyecek."


HEYECANIMI KAYBETMEM
MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, "Heyecanımı hiç kaybetmedim. Devletimize, vatanımıza, bayrağımıza, MHP'ye sevgimiz vardır. Ruhumuzla sevdalıyız. Sevdamız da aklımız da Türkiye’dir. Kalp kalbe bir dostluk kurmalıyız ve yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı asla unutmayacağız. Tek devlet diyenleri bırakıp Kürdistan diyenlerin yanında olamayız. Kızılelma ismini uçağa verenleri bırakıp HDP'ye bakanlık vereceğiz diyenlerin yanında durmayız. Bu yola zorla ve vaatlerle çıkmadık. Mücadelemiz ahlak ve fazilet mücadelesidir. Yıkıcı değil yapıcı olacağız. Kimseyi itmeden, kucaklayıcı ve yapıcı olacağız. MHP ülkemiz üzerinde içerde ve dışarıda hain emeller peşinde olanların can düşmanıdır. 5 bin yıllık Türk Milletini yok saymaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Tarih kimlerle olduğumuzu değil kimlerle olmadığımızı yazacaktır" ifadelerine yer verdi. 
TAKFİR ALLAH’TAN
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şöyle devam etti: "2023 seçimleri için son düzlükteyiz. Vatanımızın bekası için Cumhur ittifakı olarak zaferle ayrılmak için gayretle çalışıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Gayret bizden takdir yüce Allah'tan."

ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI GENÇ;

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ;MHP Trabzon İl Başkanlığı’nın düzenlediği İlçe İlçe Aydınlanma ve Aydınlatma Toplantısı'na katıldık. 2023 yolunda Cumhur İttifakımız ile kutlu Türkiye davasına birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.

Cumhur İttifakı'nın ve 2023 seçimlerinin önemini anlatan TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, "Biz CHP'nin başı çektiği 6+1'lik yuvarlak masanın yanlışlarını, ülkemize verebilecekleri zararları, demokrasi ve özgürlük güzellemelerinin arkasına sığınarak terör örgütleri ile kurdukları münasebetleri bir bir anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP'DEN İP'E İHALE VE MAKAM, HDP'YE BAKAN

CHP'nin öncülüğünde kurulan 6'lı masa ittifakının PKK'nın siyasi şubesi HDP ile kurdukları gizli ortaklığın ifşa olmasının ardından İP'in de ipliğinin pazara çıktığını belirten MHP'li Erkan Haberal, "Sus payı' olarak belediyelerinde İP'e ihale veren CHP, buna karşılık HDP/PKK'ya bakanlık vaad ediyor. Bunlar milleti kandırabileceklerini sandılar, yalanları erken patladı. Birbirine düştüler. 6'lı masanın neden hala aday belirleyemediği çok net anlaşıldı. Çünkü bunlar Cumhurbaşkanı adayını tartışmak için değil, makamı, siyasi ve ekonomik rantı tartışmak, paylaşmak için bir araya geliyorlar. Ortaya çıkan belgeler ve bilgiler bunun delilidir. Ne olursa olsun Türkiye'nin yönetimi asla ve asla zillete düşen bu samimiyetsizlere teslim edilemez. Zillet ittifakı yalandır, yıkımdır. Bizim derdimiz Türkiye'nin istikbali, milli bekamız ve egemenlik haklarımızdır. Devletin ve milletin istikbal hakkının müdafaasıdır” dedi.

ADAYIMIZ BELLİ KARARIMIZ NET

Cumhur İttifakı'nın MHP için 'Vatan İttifakı' olduğunu belirten Haberal, "Bizim için Cumhur İttifakı'nın devamlılığı stratejik mahiyette, aynı şekilde siyasi ikbal hesaplarının üzerinde diriliş ve yükseliş muvaffakiyetidir. 2023 seçimleri Cumhur İttifakı'nın başarısı ile sonuçlanacak, lider ülke yolunda yürüyen Türkiye her türlü engeli aşarak, kutlu ilerleyişini sürdürecektir. Bu nedenle bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Kararınız kaderinizi, iradeniz istikbalinizi tayin edecektir. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, TBMM'de milletvekili sayısı ve siyasal destek itibariyle çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi grubunun ve Cumhur İttifakı'nın tecelli etmesidir" ifadelerini kullandı.