MHP Teşkilatı ; Orhan Bal'ı Yönetim Kurulundan Attı Disipline Sevk Etti 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

  Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Teşkilatında kazan kaynıyor. MHP İl Teşkilatı İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Bal'ı partinin çıkarlarına aykırı hareket ettiği için Yönetimden uzaklaştırdı ayrıca Disiplin kurulan sevk etti. MHP'li Orhan Bal Eski Başkan MHP Milletvekili Adayı Nihat Birinci'nin adamı olarak biliniyordu.  MHP'li Orhan Bal Geçtiğimiz günlerde Ortahisar Belediye Meclis Üyesi MHP'li İsmail İnan İçin Ortahisar Belediye Başkanlığını en güzel o yapar diyerek Medyada haber yaptırmıştı. MHP'li Bal'ın MHP Yönetim Kurulundan İhracı ve Disiplin Kurulan sevkini sormak için aradığımız MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım şunları söyledi. 

MHP İL BAŞKANI BEKİR SITKI TARIM 

Milliyetçi Hareket Partisi köklü ve ilkeli bir parti bu partinin yönetim kurulunda alınan ne karar olursa olsun o yönetimin bilgisi dahilinde kalır dışarıya sızmaz ayrıca basına ise hiç sızmaz Orhan Bal kardeşimiz bütün bunlara rağmen Almış olunan kararları ve düşüncelerini basına aktarmış uyarılarımızı dikkate almamıştır. Bal ayrıca bu eylemi ile MHP'nin Ortahisar Belediye Meclis Üyesi İsmail İnan Kardeşimize de zarar vermiştir. Tarım biz yönetim kurulu ile Orhan Bal'ın MHP Yönetimi ile ilişkisini kestik ayrıca Disiplin Kurulan sevk ettik Disiplin kurulundakiler nasıl karar verecekler onuda ilerleyen günlerde görmüş olacağız dedi. 

MHP Trabzon İl Başkanlığı bir mesaj çekerek Orhan Bal'ın yönetim Kurulu Üyeliğinden Uzaklaştırıldığını ve Disiplin kurulan sevk edildiğini böyle duyurdu . İşte o mesaj. 

Yönetim Kurulu Üyemiz Orhan Bal, Parti politikalarına aykırı davranışlarda ısrar etmesinden dolayı, il yönetim kurulundaki görevine, yönetim kurulu kararı ile son verilip, Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir.

MHP Trabzon İl Başkanlığı