MHP İl Başkanı Birinci ''Vahşi ,Gaddar Batı Ülkemize Savaş Açmıştır''

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

15 Temmuz 2016 Tarihi Türk Devletine Türk milletine haçlı dünyasının düzenlemiş olduğu suikast girişimi olarak hafızalarımıza kazınmıştır. 
Soğuk savaş döneminden sonra dünyamızda taşlar yerinden oynamış ABD önderliğindeki vahşi, gaddar, kan emici, batı başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam dünyasına savaş açmıştır.
Bu savaş Türk dünyası üzerinde örtülü,Arap dünyası üzerinde aleni aşikâr bir şekilde sürdürülmektedir.  
Irakta, mısırda, Libya’da, Suriye’de,Pakistan’da, Afganistan’da, 15 Temmuzda ülkemizde yaptıklarına baktığımız zaman ne yapmak istedikleri hedeflerinin ne olduğu ortaya çıkmıştır.
Hedefleri Türk milletine diz çöktürmek bütün İslam dünyasını teslim almaktır.
Türk milletini düşürmeden İslam’ın düşmeyeceğini çok iyi bildiklerinden. Türk milletini FETÖ İslam’ı ile düşürme adına yıllar önce FETÖ projesini devreye sokmuşlardır. 
Dışı İslam içi Hristiyan ve Yahudi olan bu projenin yıllarca ülkemizde faaliyet alanı bulması sonucu 15 Temmuz gecesi Türk milletini esir almaya kalkışmışlardır.
Türk milleti o gece ordusu, emniyet güçleri, vatan sever siyasileri, ve kendiside mücadelenin içine girerek bu ihanet çetesine, ve onların ağa babalarına unutamayacakları bir ders vermiştir. Bu vatan mücadelesinde şehit olan insanlarımıza rahmet diliyorum, gazilerimizin önünde saygı ile eğiliyor, onlara minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
Bunca hadiselerden sonra bir daha 15 Temmuz ları yaşamamak için daima uyanık olmamız gerektiğini el ele, gönül gönüle vererek ülkemizi dünyanın en güçlü ülkesi yapma mecburiyetinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum.
MHP TRABZON İL BAŞKANI
NİHAT BİRİNCİ