Cumhur İttifakı, kızıl elmadır.” dedi.
EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN BİRİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Devletin zirvesindeki Cumhur İttifakı birlikteliğinin en güzel örneklerinden birinin Ortahisar’da sağladıklarını söyledi.
AYNI BİRLİKTELİĞİ SÜRDÜRÜYORUZ
15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Yenikapı ruhuna uygun olarak oluşturulan birlikteliğin her geçen gün daha da perçinlendiğini belirten Çebi, “Zirvedeki birlikteliği, ittifakı bizler de ilçemizde sergiliyoruz. MHP Ortahisar İlçe Başkanı Sn.Murat Gedikli ve BBP Ortahisar İlçe Başkanı Sn.Ahmet Buzdağ ile birlikte Ortahisar’da Cumhur İttifakının ruhuna ve kuruluş amacına uygun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Faaliyetlerimizde işbirliği ve karşılıklı istişare bulunmaktadır.” dedi.
BAĞIMIZ ÇOK KUVVETLİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla düzenlenen AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilat binasının açılışında Cumhur İttifakı olarak birlikteliklerini perçinlediklerini anlatan Çebi, “Hep birlikte, olması gerektiği gibi bir bütünlük içerisinde bir aradaydık. Bu birliktelik bundan sonraki süreçte büyüyerek daha da gelişerek devam edecektir.” ifadelerini kulandı.
BÜYÜK ORTAHİSAR BULUŞMASI DÜZENLEYECEĞİZ
Çebi, Cumhur İttifakı olarak önümüzdeki günlerde Büyük Ortahisar Buluşması düzenleyecekleri bilgisini vererek şöyle devam etti: “Cumhur İttifakı olarak düzenleyeceğimiz bir geniş katılımlı Büyük Ortahisar Buluşması’nda hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, program detayı belli oldukça kamuoyu ile paylaşacağız. Esnaf ve hemşehrilerimize yönelik düzenleyeceğiz etkinliklerde de bir arada bulunacağız”
CUMHUR İTTİFAKI KIZIL ELMADIR
Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaparak sözlerini sürdüren Çebi, “Cumhur İttifakı bir seçim ittifakı değildir, Türkiye’nin istiklali ve istikbali için oluşturulmuş bir birliktelik. Devlet ebed müddet anlayışı çerçevesinde oluşturulan bu birliktelik aynı zamanda bir gönül birlikteliğidir. Bu birliktelik, içte ve dışta hain emellere karşı bir dik duruştur. Cumhur İttifakı; Çanakkale’deki inanmışlık, Kurtuluş Mücadelesindeki adanmışlık, 15 Temmuz’daki serden geçmektir. Cumhur İttifakı, kızıl elmadır.
SARSILMAZ BİR GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ
Cumhur İttifakı; bütüncül, uzun dönemli ve devlet ile halk merkezli kazançların hedeflendiği sarsılmaz gönül birlikteliğidir.  Bu ittifak, kısa dönemli, günü kurtarmaya dönük siyaset değildir. Cumhur İttifakı millet ne diyorsa ona kulak veren, millet ne istiyorsa onu önceliğine alan, milletin ruh köküne tamamıyla muvafık siyaset yapan milli ve demokratik bir hüviyete sahiptir.”
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Çebi, Türkiye’nin içte ve dışta elde etmiş olduğu kazanımların tümünde Cumhur İttifakı’nın mührü olduğunu belirterek şunları söyledi: “Cumhur İttifakı, Türkiye’nin en geniş tabanlı siyasi dayanışma örneğidir. Bu güç birliği ile Türkiye karşısına çıkan engelleri birer birer aşmaktadır. Bugün Karadeniz’de, Akdeniz’de, Kafkaslarda, Arap coğrafyasında masaya yumruğunu vuruyorsa, hainlere, işbirlikçilerine nefes aldırmıyorsa bunun arkasında Cumhur İttifakı inanmışlığı yatmaktadır. Bizler de Türkiye’nin istiklal ve istikbâl mücadelesinde bu birlikteliği daha da perçinlemek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah 2023 ve sonraki dönemlerde Cumhur İttifakı olarak nice zaferlere imza atacağız”