Özellikle muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, öncelik sırası ve aciliyet durumuna göre, merkez ve kırsal mahallelerde yeni yollar açarken, mevcut yolların betonlanmasını da sürdürüyor.

İyi Parti İl Başkanı Erkan Trabzon Merkez Fen Lisesi'ne dikkat çekti İyi Parti İl Başkanı Erkan Trabzon Merkez Fen Lisesi'ne dikkat çekti

C698A9D6 1749 4B30 8B72 1E6968046Da4

Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; 3 Nolu Erdoğdu, Karakaya, Yeşilbük ve Yeşilova Mahallelerinde beton yol, Kunduracılar Caddesi’nde parke onarımı, 2 Nolu Bostancı’da kaldırım ile Çamoba Mahallesi’nde ise yeni yol açma çalışmasını eş zamanlı olarak yürütüyor.

“ÇALIŞMA PROGRAMLARIMIZA HARFİYEN SADIK KALACAĞIZ”

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, göreve geldikleri günden bu yana, en çok altyapı sorunlarına ağırlık verdiklerini söyledi.

Çalışma programının yanı sıra, muhtarlar ve halktan gelen talepleri de dikkate alarak faaliyetlerin yürütüldüğünü dile getiren Başkan Kaya, “Birim müdürlerimizle değerlendirme ve istişare toplantıları yapıyoruz. Ortahisar’ımızda modern kent yaşamının gerektirdiği bütün konularda gereken adımları atıyoruz. İlçemiz için en güzelini ve en iyisini hayata geçirme noktasında kararlı ve azimliyiz.” dedi.

Göreve geldikleri andan itibaren, Ortahisar’ın ihtiyaç ve sorunlarıyla ilgili kapsamlı bir çalışma başlatıldığını kaydeden Başkan Kaya, “İlçemizin 87 mahallesindeki ihtiyaçları, eksikleri, talepleri titizlikle inceliyoruz. Muhtarlarımızdan ve diğer kent paydaşlarımızdan gelen talepleri de dikkate alıyoruz. Bu veriler ışığında, Fen İşleri Müdürlüğümüz kendi programını oluşturdu. Adımlarımızı atarken plan ve programlarımıza sadık kalmaya azami gayret gösteriyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımıza hangi taahhütte bulunmuşsak, ne söz vermişsek hepsini yerine getirmek hususunda kararlıyız.” diye konuştu. 

“HALKIMIZA HER ANLAMDA KONFORLU BİR YAŞAM SUNMAYI HEDEFLİYORUZ”

Altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden malzeme desteği alacaklarını da ifade eden Başkan Kaya, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Diğer yandan Trabzon Büyükşehir Belediyemizle de sürekli koordinasyon halinde olarak TİSKİ, AKSA Doğalgaz, Telekom, AKSA Elektrik vb. kurumlar tarafından yürütülen çalışmalar sonucu altyapısı bozulan alanlarda, bize devredilen cadde ve sokaklarda, altyapı çalışmalarımızı düzenli olarak sürdürüyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden bu konuda malzeme desteği alarak özellikle kent merkezindeki mahallelerimizde altyapı sorunlarını bertaraf etmek çalışıyoruz. Bu çalışmalar neticesinde altyapı sorunlarının en asgari düzeye indirmeyi ve halkımıza her anlamda daha konforlu bir yaşam sunmayı hedefliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi