İyi Parti İl Başkanı Erkan Trabzon Merkez Fen Lisesi'ne dikkat çekti İyi Parti İl Başkanı Erkan Trabzon Merkez Fen Lisesi'ne dikkat çekti

İlçe genelinde park, bahçe ve ortak kullanım alanlarında ve yeşil alanlarda temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içinde bulunan 100’ün üzerinde park ve yeşil alanda, peyzaj çalışmaları yürütüyor. Bu kapsamda yaz mevsimine uygun bitki, çalı, fidan ve çiçeklerin dikilmesinin yanı sıra budama, çim biçme çalışmaları da eş zamanlı yürütülerek park ve bahçeler, güzel ve düzenli bir görünüme kavuşturuluyor. 
Faf8Ffe5 5Eb2 4396 98Db 3Ac48954C48B
ÇÖP KONTEYNERLERİ VE KALDIRIMLAR YIKANIYOR
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, günlük faaliyetlerine ek olarak sıcaklıkların arttığı bu günlerde, çöp konteynerlerini, sokak ve kaldırımları düzenli olarak yıkıyor. Özellikle semt pazarlarının açıldığı mahallelerde pazar yerleri, faaliyetler sona erdikten sonra deterjanlı suyla yıkanıyor. 
A9Cf6E1F Fd28 407D 8E2A Ded4302662De
KORKULUK VE FERFORJE MONTAJI
Makine İkmal Müdürlüğü ekipleri de mahallerde vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen korkuluk ve ferforje montajıyla ilgili talepleri eksiksiz yerine getiriyor. Bu kapsamda, Tosköy Mahallesi Dülgeroğlu mevkiinde 70 metre korkuluk montajı ve Boztepe Mahallesi Mazlum Sokak’ta 30 metre korkuluk montajı yapıldı. 
8Beafc24 D5F0 4980 8918 0470438925D6
KALDIRIM İŞGALLERİ VE HAFRİYAT ŞİKÂYETLERİ
Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise farklı mahalle ve adreslerde özellikle sokak aralarında, trafik akışı olan yol güzergâhlarında, apartman sakinleri ve işyeri sahipleri tarafından sokak ve kaldırımlar üzerine seyyar veya sabit şekilde konulmuş duba vb. cisimleri kaldırıyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri inşaat sektörünün canlandığı bu günlerde, vatandaşlardan gelen hafriyat şikâyetlerini de anında değerlendirerek müdahale ediyor ve gerekli cezai müeyyideleri uyguluyor.  
A9Cf6E1F Fd28 407D 8E2A Ded4302662De
SOKAK SATICILARI VE DİLENCİLERE MÜDAHALE EDİLİYOR
Diğer yandan vatandaşların önemli şikâyet konuları arasında yer alan sokak satıcıları ve dilenciler konusunda da gerekli işlemler eksiksiz bir şekilde yerine getirilerek, vatandaşların istismar edilmesinin önüne geçiliyor.

Editör: Haber Merkezi