MURAT İBRAHİMBAŞ LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA TRABZONDA KONSER VERİYOR ....


Türkiye’de adından sıkça bahsettiren Trabzonlu sanatçı Murat İbrahimbaş da kimsesiz çocuklar adına konser verecek.




Trabzon’da lösemili çocuklar adına geçtiğimiz günlerde konser veren ünlü sanatçı Volkan Konak’ın ardından Konak’la birlikte yaptığı düetle Türkiye’de adından sıkça bahsettiren Trabzonlu sanatçı Murat İbrahimbaş da kimsesiz çocuklar adına konser verecek.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Maliye Bölümü öğrencileri tarafından organize edilen konser çalışmaları hızla sürerken Murat İbrahimbaş, habercuk’la konserle ilgili heyecanını paylaştı.

30 Mart Cumartesi günü 19.00’da Karadeniz Teknik Üniversitesi AKM’de düzenlenecek olan konserin özellikle kimsesiz çocuklar adına yapılmasının kendisini heyecanlandırdığını ifade eden İbrahimbaş Trabzon’u bu konsere davet etti.

Trabzon’da daha önce bir çok kez konser veren Murat İbrahimbaş, bu konserin diğerlerinden farklı olduğunu ifade ederek, “Trabzonlular Türkiye’de kendini her zaman her platformda kendini gösterir. Özellikle yardım amaçlı her aktivitede Trabzonluları ön saflarda görmek mümkündür. Bu da beni Trabzonlu bir sanatçı olarak çok mutlu ediyor. Bu anlamda 30 Mart’ta düzenlenecek olan konserime aynı duyarlılığı göstereceklerinden eminim. Güzel bir konser olacağını düşünüyorum” de