Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği'nden Başkan Üstün'e Ziyaret 

Merkezi Trabzon'da kurulan Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği'nden ilk ziyaret Engelli dostu Başkan Rahmi Üstün'e oldu. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ü makamında ziyaret eden Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır yönetim kurulu üyeleri Ömer Altıntaş ve Günay Altıntaş Başkan Üstün ile Engelli Bireylerin Ailelerinin rehabilitasyonu için yapacakları projeler hakkında kendisine bilgi verdiler. Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır şu ifadeleri kullandı. 

MELEK ÇAKIR 

Geçmişte olduğu gibi bıkmadan usanmadan yardımımıza koşan Engelli dostu Başkan Üstün ile güzel bir görüşmeye damga vurduk. Başkan Üstün geçmişte olduğu gibi Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği'nin projelerine sıcak baktığını bizlere ifade etti. Bizde dernek yönetimi olarak kendisine dernek olarak yeni projelerimizden bahsettik ,proje ortağımız olmasını istedik ,Başkan Üstün ise Engelli Çocuklar ve Aileleri için olacaksa seve seve projeye dahil olacakalrını söyledi. 

Çiçeği burnundaki Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği olarak Engelli dostu Sürmene belediye başkanı sayın Rahmi Üstün ile yaptığımız istişare ve görüşmede; Lösemi ve engelli hasta ve hasta yakınları için yapılacak proje ve organizasyonlarında Sürmene'de yer alan engelliler okulunda Lösemi ve Engelliler Derneği kapsamında yapılacak projeleri değerlendirdik İlçe Gençlik müdürü kağan Seymen'de engelli ve bağımlı gençlere yönelik yapılması gereken çalışmalarından bahsetti.