İDMANOCAĞI ÇOK ÜZGÜN

Haber ; Ömer Altıntaş /  Kamil Anahar  www.trabzonhaber24.com 


Bayanlar Voleybol 1. Lig'de kendi sahasında Eczacıbaşı VitrA'ya 3-1 mağlup olan İdmanocağı'nın antrenörü Coşkun Karadeniz önlerinde alınacak çok yol olduğunu söyledi.Karadeniz, ligin güçlü ekiplerinden biriyle karşılaştıklarını belirterek, kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.
Mücadeleye istedikleri gibi başladıklarını kaydeden Karadeniz,, "İyi mücadele ettik, iyi blok yaparak servisler kullandık ama setlerin son anlarında basit hatalar yaptık. Özellikle 2. Seti çok güzel ve hatasız oynayarak kazandık. Diğer setleri alabilirdik de ama son ana kadar götürdüğümüz direncimizi son sayılarda gösteremedik. Son sette oyundan düştük. Oyuncularımın morali bozulunca son set varlık gösteremedik" diye konuştu.
Karadeniz, rakiplerinin deneyimli bir takım olduğunu belirterek, "Karşılarında iyi direnç gösterdik ama başarılı olamadık. Bu maçı kaybetmekle sadece puan kaybetmiş olduk. Daha alınacak çok yolumuz var. Bir maç kaybetmekle her şey bitmez. Hedefimiz 4'lü maçlar olacak’’ifadesini kullandı.