• DOLAR 32,27 %-0.08
  • EURO 34,87 %-0.01
  • ALTIN 2.423,31 %-0.07
  • BİST100 10.056 %-1.59
  • BITCOIN 62.920 %2.56
  • ETHERIUM 2.955 %1.06
9°

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını Haberleri

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını haberleri ve güncel Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını gelişmeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ile ilgili tüm video, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını fotoğrafları ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını haberleri Trabzonhaber24 sitemizde


GÜNDEM

Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı ve beraberindeki heyet Vergi Haftası nedeniyle Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını (TTSO) ziyaret etti.

GÜNDEM

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın ve beraberindekiler, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

GÜNDEM

Gürcistan’ın Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İashvili, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını (TTSO) ziyaret ederek iş birliği konularında görüş alışverişinde bulundu.

SİYASET

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret...

Ekonomi

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını (TTSO) ziyaret etti.

GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ve beraberindekiler Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Ekonomi

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr.  Ümit Özdağ ve beraberindekiler, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.