Eski Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta Az Kalsın Canından Oluyordu 
Trabzon'un Arsin İlçesinde iki otomobil çarpışma sonucu 6 kişi yaralandı. Sürmene İstikametine gitmekte olan Dr.Sefer Usta Yönetimindeki 61 AG 421 plakalı otomobille Emniyet Şeridinde park halinde duran Bülent Nebioğlu yönetimindeki 61 BN 773 plakalı araca arkadan çarptı. 

 Kazada sürücülerle araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine kaldırıldı. KTÜ Farabi Hastanesinde tedavi altına alınan Sürmene Eski Belediye Başkanı Fikri Usta,Eşi Saime Usta, Oğlu Dr.Sefer Usta, Araçta bulunan Ganimet Şentürk ile Kızı Dr.Nihal Şentürk gözlem altına alınıp ilk Müdahaleler  ve kontrolden sonra evlerine taburcu edildiler.

Dr.Sefer Usta'nın çarptığı diğer aracın şoförü Bülent Nebioğlu yoğun bakımda tedavi edilirken , Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta Eşi Saime Usta ve Ganimet Şentürk'ün de Tedavileri KTÜ Farabi Hastanesinde devam ediyor. 

Kazanın duyulması ile birlikte olaya Yerine ve Hastaneye Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Kamu Hastaneleri Müdürü Dr.Hakan usta ve Aileleri geldiler.