Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Halk Ekmek büfesini hizmete açtı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Halk Ekmek büfesini hizmete açtı

CHP-DEM BİRLİKTELİĞİNİN FOTOĞRAFI
CHP-DEM ortaklığıyla Türkiye'nin bir süredir kaosun içerisine çekilmeye çalışıldığını söyleyen İlçe Başkanı Çebi, "Bugün, CHP'nin Kandil uzantısı DEM ile birlikte halkı sokağa çekme gayretini dikkatle takip etmekteyiz. Ülkenin çeşitli yerlerinde önceki dün de Rize Fındıklı'da terör sevicilere, Kandil uzantılarına destek girişimi CHP-DEM ortaklığının nişanesi, ayrılmaz birlikteliğinin fotoğrafıdır. 
OLAY SUİSTİMAL EDİLMEKTEDİR
10 aylık Bedirhan bebekten 15 yaşındaki Eren Bülbül'e, 16 yaşındaki Yasin Börü'den 7 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'a kadar vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kolu, Kandil'in uzantısı DEM Parti olayı suiistimal etmekte CHP de buna alet olmaktadır." dedi.
KANUN GEREKEN CEVABI VERİYOR
İlçe Başkanı Çebi açıklamasında şunları söyledi: "Bir avuç güruhun hain emeli; vatan, millet, devlet, bayrak düşmanlarının kaos planı kanunlar önünde hak ettiği karşılığı bulmaktadır. 
SUÇ MAKİNESİ
Adeta bir suç makinesi Mehmet Sıddık Akış; terör örgütünü yönetmek, silahlı terör örgütüne üye olmak ve örgüt propagandası yapmak suçlarından yargılanıp cezaevine gönderilmiştir. 
DEVLET TEHDİT Mİ EDİLİR?
PKK üyesi Akış’a mağdur süsü vermeye çalışmak; Türkiye Cumhuriyeti’nin Valisi için, “Eğer biz bu kentin valisini bu sokakta dolaştırırsak namerdiz” diyenlerle kol kola girmek asla kabul edilemez. 
BELEDİYELER KİMSENİN ARKA BAHÇESİ DEĞİLDİR
Belediyeler kimsenin arka bahçesi değildir. DEM’de özerklik hayali var. Çünkü belediyeler kanalıyla para trafiği yürütülüyor, terör örgütüne yardım ediliyor. 
VERİLEN SÖZLERE SADIK KALIYORLAR
Görüyoruz ki bir önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu döneminde verilen taahhütlere CHP Genel Başkanı Özel de bağlı kalıyor. Terör örgütü PKK’nın savunuculuğunu yapanlar, bu ülkeyi asla savunamazlar. Yapılan sözde barış, kardeşlik, adalet, eşitlik, özgürlük adımlarıyla özerklik hayali kurmaktır. Her daim aziz milletimiz yıkım ittifakına karşı uyanık olmalıdır.”

Editör: Haber Merkezi