BİZE İNANDINIZ

Ortahisar Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Ahmet Kaya, yola çıkarken kendisine inananlara teşekkür etti. Kaya, “Uzun süredir verdiğimiz mücadelenin sonucunu aldık. Yolculuğa ilk çıkarken bizlere çok inanıp güvendiniz. Kolumuz girip son ana kadar yanımızda oldunuz” dedi. 

KOŞTURKUK, ÇALIŞTIK

Kaya, “Önemli bir görev ve misyon üstlendik. Kentimizde partimiz uzun zamandır istediği sonucu alamıyordu. 116 gün geceli gündüzlü koşturduk. Ortadaki başarı ve kazanılan seçim bize inanan insanlar sayesindedir. Trabzon’un daha güzel kent, daha yaşanabilir bir kent, adaletsizlik, haksızlıkların bitmesi adına bizlere destek oldunuz” diye konuştu. 

Başkan Kaya, İskenderpaşa esnafını ziyaret etti Başkan Kaya, İskenderpaşa esnafını ziyaret etti

VATANDAŞIMIZIN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ

Kaya, şu şekilde devam etti: “Yola çıkarken partizanlığı bir kenara atarak yola çıktık. Biz hizmet siyaseti yapacağız. İnsanları ayırmadan, ötekileştirmeden hizmet sevdası ile yola çıktık. Kapıyı duvar yapmayacağız. Kapalı kapıları açıp milletimizle buluşturacağız. Bizleri sokak da vatandaşın yanında göreceksiniz. Vatandaşımızın gönlünde yer yaparak milletimizin hayır duasını alacağız.”

Editör: Ömer Altıntaş