Bugüne kadar hep sağduyunun, sabrın ve vakarın yanında olduk. Her zaman demokrasinin, milli iradenin, sandığın tarafında yer aldık. Bugün de aynı sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. Milletin muazzez iradesinin üstünde hiçbir güç tanımadık, tanımıyoruz. Ortahisar’da da verilen her bir oyun değerini biliyoruz. Her bir oyun hakkını, hukukunu korumak en önemli görevimizdir. 

Ortahisar’da görev yaptığı iki dönemde de çok büyük hizmetlere imza atan, Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Sn.Av.Ahmet Metin Genç Bey’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde üstün muvaffakiyetler diliyorum .
Ortahisar Belediye Başkanlığına seçilen Sn.Ahmet Kaya’yı meclis üyelerini ve yeni dönemde seçilen değerli muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Görevi devredecek olan ve güzel hizmetlerde bulunan meclis üyelerimize kıymetli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada siyasi ayrım yapmadan Ortahisar’da her kesime her alanda eşit hizmet anlayışının devam etmesini temenni ediyorum 

Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız” Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız”

Ortahisar’da hizmetlerin devamı için her türlü katkıyı sağlayacağız, engel olanların da karşısında duracağımızı net bir şekilde ifade ediyorum.

Teşkilatımızın Tüm kademelerinden saha da katkı sağlayan dava arkadaşlarımıza seçim günü sandıklarda görev yapan tüm görevlilere teşekkür ediyor, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim sonuçlarının bir kez daha ülkemize ve şehirlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Editör: Haber Merkezi