Ünlü Oyuncu İsrafil Köse Ölmedi Hayata Tutunmaya Devam Ediyor 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Ölüm haberini sosyal medyadan duyuran Can Yılmaz; “Oyuncu İsrafil Köse, geçirdiği trafik kazası sonrası getirildiği hastanede hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin” mesajını paylaştı. Daha Sonra Eşi Ben Oğluma Nasıl Anlatacağım Eşimin beyin Ölümü Gerçekleşti Diye Habercilere Söyledi. Onun Peşinden Yönetmeni Kılıç , Ülkemin ve Sevenlerinin Başı Sağ Olsun Bunun Tarifi nasıl Yapılır diye yazdı .. ve Tüm Türkiye Basını ve biz www.trabzonhaber24.com Ailesi Olarak Haberi Olduğu gibi siz Okuyucularımıza iletirken birde üzüntüye boğulduk çünkü çok sevdiğimiz yakın dostumuz arkadaşımızdı ....

DUYMAK İSTEYİP DUYAMADIĞIMIZ SÜRPRİZ YÖNETMEN ADEM KILIÇTAN GELDİ ; İSRAFİL YAŞIYOR HAYATA TUTUNDU DUA ETMEYE DEVAM EDİN 

Sevgili dostlar
Sabah evden arandım İsrafili kaybettik diye, iki dr kuzeniyle karşılaştım hastahane önünde. Çetin Altaya da beyin ölümü gerçekleşti yapılacak hiçbirşey kalmadı denmiş. 
Gelen gideni karşılayıp ağırladık, yapılabilecek ne varsa yaptık. Yarın için hazırlıkları abileri yapmış onları da konuştuk. 
Biz dinlenmek üzere dağıldık. Ekibimiz 2 gündür nöbet tuttu helal olsun İSRAFİLİMİZE.
Eve geldiğimizde bir tlfon aldık İSRAFİL yaşıyor nereden çıktı bu ölüm haberi!!
Hey Allahım inşallah deyip sevindik, akşam nöbete gideceğiz. Bu bilgi kirliliğinden ötürü bütün haberdar olanlardan özür diliyoruz.
Buradan ve Oflu Hocanın Şifresi sayfamızdan açıklama yapıcaz..
Saygılarımızla 
Dua etmeye devam edelim...
Emin Albayrak ( Adem Kılıç Paylasimidir )