Nusaybin Gazisi Hüseyin Ayhan'a Üst Düzey Ziyaret 

Haber : Muharrem Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Sürmene Jandarma Komutanı Nusaybin Gazisi Binbaşı Hüseyin Ayhan'a Üst Düzey Ziyaret. Kendi isteği ile Geçici Görevle Nusaybin'e Giderek Vatan savunması yaparken Kalleş Kurşunlara hedef olarak Gata'da tedavi edildikten sonra Sürmene'ye gelerek İstirahat eden Binbaşı Hüseyin Ayhan'ı Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Danıştay Genel Sekreteri Abdurrahman Gençbay www.trabzonhaber24.com Editörü Gazeteci - Yazar Ömer Altıntaş Evinde ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerinde bulundular hemde Bayramlarını tebrik ettiler. 

Nusaybin'de Aslanlar gibi çarpışan Komutan Ayhan Tedavisinin devam ettiğini O sebeple Tayının Ankara'ya çıktığını Çok sevdiği Sürmene'den Sağlık sebeplerinden dolayı ayrılacağını ifade etti. Komutan Ayhan Sürmene Halkının Görevini yaptığını elinden gelse burada sürekli kalacağını ifade etti.

SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ ÜSTÜN 
 Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Binbaşı Hüseyin Ayhan'a Sana ve Silah Arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum sizlerden Allah razı olsun sizler olmasanız bu ülkenin huzurunu nasıl temin ederdik Hakkınızı helal edin dedi. 

DANIŞTAY GENEL SEKRETERİ ABDURRAHMAN GENÇBAY
Danıştay Genel Sekreteri Abdurrahman Gençbay Sizler Huzursunuz siz olmaz iseniz bu ülke kaosa sürüklenir ülke olmaktan çıkar görevinizi en güzel şekilde ifa ediyorsunuz . Gençbay Gözlerinizde Görev aşkını vatan sevdasını fark etmemek elde değil sizler gibi vatansever komutanlarımız var olduğu sürece vatanımız emin ellerdedir. Danıştay Genel Sekreteri Abdurrahman Gençbay Ülkem ve Devletimiz adına sizlere teşekkür ederim dedi. Gençbay 3-5 Çapulcuya bu ülkenin teslim olmayacağını artık Terör Hamileri anlamalı ve bu rezilliğe bir an önce son vermeleri gerekir dedi.