Katliam Gibi Trafik Kazası 23 Ölü ,8 Yaralı 

Marmaris Karayolu'nun Sakar mevkisinde bir tur otobüsü devrildi. Kazada 23 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. İlk bilgilere göre kaza nedeninin fren patlaması olduğu üzerinde duruluyor.

Muğla'da yolcu minibüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. 
 
Edinilen bilgiye göre, günü birlik gezi için İzmir’den Marmaris’e gitmekte olan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 03 FR 247 plakalı yolcu midibüsü, Muğla-Antalya karayolu Sakargeçidi mevkiinde uçuruma yuvarlandı. Kazada minibüste bulunan yolculardan 23'si öldü,8'i yaralandı.  Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi.
 
Muğla'da yolcu midibüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu 20  kişi öldü, 11 kişi yaralandı. 
 
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre,  henüz sürücüsünün kimliği  belirlenemeyen 03 FR 247 plakalı midibüs, Muğla-Antalya karayolu Sakargeçidi  mevkisinde uçuruma yuvarlandı. Kazada 23 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi  yaralandı.
 
Kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi.  Yaralılar ambulanslarla Marmaris Devlet, Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma  Hastanesine gönderildi.
 
Kaza yapan araçta bulunan, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan  grubun bu sabah saatlerinde İzmir Buca'dan, Marmaris'e gitmek üzere yola  çıktıkları öğrenildi.
 
Kazanın ardından Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, İl Emniyet Müdürü  Hakan Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, İl Jandarma Alay Komutanı  Yavuz Özfidan da bölgeye gelerek kazayla ilgili bilgi aldı.
 
Muğla Valisi Amir Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada  hayatını kaybedenlerin sayısının 23'ye yükseldiğini,8 kişinin de yaralandığını  bildirdi. Çiçek, kazada araç içinde bulunan kişilerin yerli turistler olduğunu  kaydetti.
 
Öte yandan, kazanın olduğu bölgede yol çift şeritli olarak trafiğe  kapatıldı. Bölge, vatandaşların izdiham yaratması nedeniyle 1 kilometrelik  güvenlik şeridine alındı.