Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde Ücretsiz Laser Tedavisi Başladı


Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Hülya Kılıç Yılmaz Trabzon’a her gün önemli bir cihaz kazandırmaya devam ediyor. Başhekim Dr.Hülya Kılıç Yılmaz geçtiğimiz aylarda Trabzon'a kazandırdığı , “Çift Kafalı Gama Kamera Okuyucu Cihazıyla birlikte kansere kesin tanı koyulurken şimdide Karadeniz Bölgesinde tek olan Laser Tekonolojisi ile Kansız ağrısız ameliyat gerçekleştirilecek.
Opr.Dr.Ayhan Çağılcı İse Laser teknolojisini Şöyle açıkladı; 

Özel hastanelerin sürekli reklam panolarında övünçle sunduğu ve fiyatı oldukça yüksek olan, hemoroidal hastalık ve anal fistül de laser tedavisine 23 .10. 2018 salı Kasüstü Eğitim Araştırma hastanesi genel cerrahi polikliniği nde hasta kabulü ve 24.10.2018 itibariyle de
Ameliyatlarda kullanmaya başlıyoruz
   .Hastanemiz bünyesinde ücretsiz olarak verilecek bu hizmet Karadeniz bölgesinde Özeller.dahil artık hiçbir hastanede lhemoroid lazer cihazları olmadığından yapılamıyor..
   Hastanemizde ihale sözleşmesi bugün imzalanan Hemoroid laser cihazı ve ekleri pazartesi hastanemize teslim edilecektir.
   Şimdilik 1000 vaka için yapılan sözleşme ile hemoroid hastalık,anal fistül ve seçkin kıl dönmesi vakalarında laser teknolojisi kullanabileceğiz.
    Hastalarımız bu hizmetten hiçbir ücret vermeden faydalanabilecek
    Dünyadaki birçok merkezden çok daha ileride olan hastanemizde, yılda 600 ün üzerinde hemoroid,100 un üzerinde anal fistül,150 nin üzerinde kildönmesi ameliyatı ,çok değişik yöntem,cihaz ve tekniklerle tarafımdan yapılmakta ve  hastalar tam şifa bulana kadar takip edilmektedir.
   Ülke sınırlarını aşan bu hizmete bir çok teknik,cihazın yanında laser teknolojisini de ilave etmenin haklı onurunu yaşıyoruz.Bu konuda bize inanan güvenen hastane yönetimine ayrıca teşekkür ederim.
   Hemoroid de laser teknolojisi,Nano ligasur teknoloji si,bandı ligasyon,sclerotefapi,,hemoff, infrared koagülasyon ,subtotal hemoroidektomi-flep rotasyonu-anoplasti,,sfinteroplasti,fistulde elastik damar askısı seton uygulaması,pilonidal sinüste Nano ligasur teknolojisi , tüm bunlara ilaveten , önümüzdeki hafta hemoroid,anal fistül ve kıl dönmesi'nde
Laser teknoloji sini ikullanmaya basıyoruz.Hastalarımızın sifa bulmasi ve daha az aci cemesi beniı daha da mutlu ediyor.
    Artık şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ,nester,-makas
dönemi yani kesmek dönemi sona erdi.
    Hastalarımızın  en az travma ile ,en az acı ile mevcut dertlerinden kurtulup bir an önce işlerine ,evlerine dönmesi için elimizden geleni yapıyoruz..Yılların deneyim, tecrübesi,saatler ,günler,haftalar,aylar yıllar,,dekatlar süren durmak bilmeyen  çalışmalarımız ile  daha iyi sonuçlara ulaşabildik.daha iyi olmak için de var gücümüzle çalışıyoruz.
    Bu vesile ile Kasüstü Eğitim Araştırma Hastanesi  Genel Cerrahi  bölümüne  alınan  yeni laser cihazının hastalarımıza hayırlı olmasını diliyorum.
     Saygılarımla